Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Pesutekno, perfect curat pentru afacerea ta

Autor: Meat MIlkmarți, 22 octombrie, 2013

Din anul 1986, compania Pesutekno creează și fabrică echipamente de curățat și dezinfectat care sunt utilizate azi la scală largă in industriile de carne, farmaceutice și alimentare. Echipamentele sunt cunoscute pentru curățarea superioară a tăvilor, lăzilor, cuțitelor, mănușilor de metal, șorțurilor protective și curățarea de grăsime, resturi de carne, sânge a componentelor mașinăriilor. Dezinfectarea termală de încredere la 850 C completează excelenta igienă rezultată.
Când rezultatele spălării perfect curate și lipsite de orice urmă de bacterie sunt esențiale, Pesutekno știe cum este cel mai bine.
Pe lângă designul industrial masiv, mașinăriile utilizează cele mai bune componente cum ar fi Mitsubishi și Siemens. În plus unitățile standard pot fi create în așa fel încât să se potrivească celor mai stricte nevoi ale clienților.
Când rezultatele spălării perfect curate și lipsite de orice urmă de bacterie sunt esențiale, alege MAHTI E de la Pesutekno.
MAHTI E poate spăla cuțitele și părțile mașinăriei perfect curat și dezinfectate la 850 C. Totalul de 18 capete de sterilizare unde apa circulă peste tot în cabina de spălat pentru a asigura rezultate de curățare extreme. Sistele avansate de spălare și circulație permit o mai bună capacitate mare de utilizare.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...