Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Peter Tamas Nagy, nou Secretar de Stat în MADR

Autor: Meat MIlkmarți, 18 martie, 2014

(Agerpres) Peter Tamas Nagy a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, iar decizia a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 105 din 13 Martie 2014.

Potrivit MADR, Peter Tamas Nagy a fost, până la data numirii în funcţia de secretar de stat, director general adjunct al Agenţiei Naţionale pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie, fiind absolvent al Universităţii de Stiinte Agronomice şi Medicină Veterinară Cluj.

El deţine un Master în Ştiinţe Zootehnice, la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Iaşi, iar în prezent este doctorand al aceleiaşi Universităţi.(Foto: Agrointel)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...