Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Phil Hogan, implicat într-un scandal de 40 de milioane de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 1 octombrie, 2014

Cu doar câteva zile înainte de audierea sa și preluarea portofoliului de comisar european pentru Agricultură, irlandezul Phil Hogan este implicat într-un scandal monstru legat de plata a peste 40 de milioane de euro unei firme de consultanță.

Potrivit informațiilor făcute publice de media irlandeză și preluate de presa internațională, Phil Hogan a aprobat în decembrie 2012 plata a 40 de milioane de euro unei firme de consultanță pentru înființarea Irish Water, noua companie de apă a Irlandei și modernizare a sistemului utilitar de apă. În acea perioadă Hogan era ministrul Agriculturii și și-a pus semnătura pe dosarul care prevedea finanțarea.

Scandalul a izbucnit prima dată în urmă cu un an, dar atunci Hogan a susținut că nu știa despre ce este vorba și el a avizat plățile în ansamblu pentru acel proiect fără a știi câți bani sunt destinați firmei de consultanță. (agrointel.ro)

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...