Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

PiaȚA: bielorusia a interzis importul de pasari din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform evz.ro, Bielorusia a impus restrictii temporare importului de pui din tara noastra, din cauza

unui focar al bolii Newcastle inregistrat la Tohanu Vechi, judetul Brasov. a anuntat Departamentul pentru Supraveghere Veterinara si Alimente din cadrul Ministerului bielorus al Agriculturii si Alimentatiei, citat BelTA, agentia bielorusa de stiri.

Ieri, ministerul a interzis pe termen nedeterminat importul de pui vii, oua pentru incubator, carne de pui si toate tipurile de pui procesat, pene si nutret, cu scopul de a preveni raspandirea bolii.

Boala Newcastle este o boala contagioasa care afecteaza atat specii domestice, cat si salbatice de pasari. Virusul care o produce este transmisibil la om, producand conjunctivite si simptome de gripa.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...