Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

PiaȚA: bielorusia a interzis importul de pasari din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform evz.ro, Bielorusia a impus restrictii temporare importului de pui din tara noastra, din cauza

unui focar al bolii Newcastle inregistrat la Tohanu Vechi, judetul Brasov. a anuntat Departamentul pentru Supraveghere Veterinara si Alimente din cadrul Ministerului bielorus al Agriculturii si Alimentatiei, citat BelTA, agentia bielorusa de stiri.

Ieri, ministerul a interzis pe termen nedeterminat importul de pui vii, oua pentru incubator, carne de pui si toate tipurile de pui procesat, pene si nutret, cu scopul de a preveni raspandirea bolii.

Boala Newcastle este o boala contagioasa care afecteaza atat specii domestice, cat si salbatice de pasari. Virusul care o produce este transmisibil la om, producand conjunctivite si simptome de gripa.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...