Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

PiaȚA: bielorusia a interzis importul de pasari din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform evz.ro, Bielorusia a impus restrictii temporare importului de pui din tara noastra, din cauza

unui focar al bolii Newcastle inregistrat la Tohanu Vechi, judetul Brasov. a anuntat Departamentul pentru Supraveghere Veterinara si Alimente din cadrul Ministerului bielorus al Agriculturii si Alimentatiei, citat BelTA, agentia bielorusa de stiri.

Ieri, ministerul a interzis pe termen nedeterminat importul de pui vii, oua pentru incubator, carne de pui si toate tipurile de pui procesat, pene si nutret, cu scopul de a preveni raspandirea bolii.

Boala Newcastle este o boala contagioasa care afecteaza atat specii domestice, cat si salbatice de pasari. Virusul care o produce este transmisibil la om, producand conjunctivite si simptome de gripa.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...