Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

PiaȚA: consumul de carne creste in zilele de salariu

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unui studiu de piata realizat de Romania TV, consumul de carne creste la finalul si la jumatatea lunilor, adica, in zilele de salarii.

RTV afirma ca romanul are bani de carne doar in ziua de salariu. Cel putin asta spun producatorii.

Vanzarile merg cel mai bine in zilele de avans si lichidare. In plus, romanii consuma mai putina carne decat restul europenilor. Asa ca pentru a nu da faliment, procesatorii anunta noi scumpiri.

Din cauza saraciei romanii cumpara carnea cu suta de grame. La mare cautare sunt produsele ieftine.

Nu doar producatorii autohtoni sustin ca romanii mananca putina carne. Conform statisticilor europene, un roman consuma cu pana la zece kilograme de carne mai putin decat un cetatean din Occident.

Procesatorii de carne din Romania au vesti proaste. Se anunta noi scumpiri in urmatoarea perioada, de pana la 15%.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...