Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

PiaȚA: mega image deschide un „concept store” cu produse premium in centrul capitalei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mega Image va deschide, la sfarsitul lunii ianuarie, un concept store in Piata Gemeni din Bucuresti, cu o sortimentatie extinsa si accent pus pe produsele premium.

Magazinul, situat pe Strada Vasile Lascar 108-116, este promovat prin intermediul sloganurilor Calitate cum nu ai mai gasit, Experiente de cumparaturi cum nu ai mai trait si Varietate cum nu ai mai intalnit.

Mega Image va acorda mai multe premii cu ocazia deschiderii noului magazin, inclusiv un autoturism Infiniti, informeaza Magazinul Progresiv.

Mega Image a deschis la inceputul acestui an un supermarket in incinta centrului comercial City Mall din Bucuresti. In afara magazinului din Piata Gemeni, Mega Image va mai deschide alte doua magazine in cursul lunii ianuarie.(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...