Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

PiaȚA: mega image deschide un „concept store” cu produse premium in centrul capitalei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mega Image va deschide, la sfarsitul lunii ianuarie, un concept store in Piata Gemeni din Bucuresti, cu o sortimentatie extinsa si accent pus pe produsele premium.

Magazinul, situat pe Strada Vasile Lascar 108-116, este promovat prin intermediul sloganurilor Calitate cum nu ai mai gasit, Experiente de cumparaturi cum nu ai mai trait si Varietate cum nu ai mai intalnit.

Mega Image va acorda mai multe premii cu ocazia deschiderii noului magazin, inclusiv un autoturism Infiniti, informeaza Magazinul Progresiv.

Mega Image a deschis la inceputul acestui an un supermarket in incinta centrului comercial City Mall din Bucuresti. In afara magazinului din Piata Gemeni, Mega Image va mai deschide alte doua magazine in cursul lunii ianuarie.(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Sistemul Hermes Retail Execution, implementat de tot mai multe companii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft care...

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...