Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

PiaȚA: mega image deschide un „concept store” cu produse premium in centrul capitalei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mega Image va deschide, la sfarsitul lunii ianuarie, un concept store in Piata Gemeni din Bucuresti, cu o sortimentatie extinsa si accent pus pe produsele premium.

Magazinul, situat pe Strada Vasile Lascar 108-116, este promovat prin intermediul sloganurilor Calitate cum nu ai mai gasit, Experiente de cumparaturi cum nu ai mai trait si Varietate cum nu ai mai intalnit.

Mega Image va acorda mai multe premii cu ocazia deschiderii noului magazin, inclusiv un autoturism Infiniti, informeaza Magazinul Progresiv.

Mega Image a deschis la inceputul acestui an un supermarket in incinta centrului comercial City Mall din Bucuresti. In afara magazinului din Piata Gemeni, Mega Image va mai deschide alte doua magazine in cursul lunii ianuarie.(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...