Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

PiaȚA: mega image deschide un „concept store” cu produse premium in centrul capitalei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mega Image va deschide, la sfarsitul lunii ianuarie, un concept store in Piata Gemeni din Bucuresti, cu o sortimentatie extinsa si accent pus pe produsele premium.

Magazinul, situat pe Strada Vasile Lascar 108-116, este promovat prin intermediul sloganurilor Calitate cum nu ai mai gasit, Experiente de cumparaturi cum nu ai mai trait si Varietate cum nu ai mai intalnit.

Mega Image va acorda mai multe premii cu ocazia deschiderii noului magazin, inclusiv un autoturism Infiniti, informeaza Magazinul Progresiv.

Mega Image a deschis la inceputul acestui an un supermarket in incinta centrului comercial City Mall din Bucuresti. In afara magazinului din Piata Gemeni, Mega Image va mai deschide alte doua magazine in cursul lunii ianuarie.(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Evoluția PPA în UE a fost analizată la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, a participat în perioada 10 – 11 iulie, la grupul de lucru al șefilor serviciilor veterinare din Uniunea Europeană, care s-a desfășurat la Bruxelles.   O temă importantă pe agenda întâlnirii a fost cea a evoluției Pestei Porcine Africane (PPA) pe continentul european....

INSSE: Laptele colectat și producția de lactate în luna mai 2018 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 18,3% faţă de luna aprilie 2018 și cu 7,5% faţă de luna mai 2017.   Cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de...