Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

PiaȚA: sole mizo intra pe piata mezelurilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Din ianuarie 2013, Sole Mizo Romania, firma fiica a producatorului de lactate Sole-Mizo Zrt din Ungaria, va deveni un jucator activ pe piata mezelurilor, prin preluarea distributiei produselor fabricate de Pick Szeged Zrt.

Pana in prezent, noteaza modernbuyer.ro, distributia mezelurilor era realizata de firma Pick Arad, o subsidiara a Pick Szeged Co.

Nicolae Liviu Blaga, General Manager Sole Mizo Romania, a explicat pentru Modern Buyer ca atat Sole Mizo Zrt Ungaria cat si Pick Szeged Co sunt companii ce fac parte din acelasi grup, respectiv Grupul Bonafarm .”Asadar, preluarea distributiei mezelurilor Pick este o decizie strategica, parte a unor actiuni pe termen lung ce vizeaza posibilitatea ca Sole Mizo Romania sa devina distribuitor si pentru alte firme ale grupului Bonafarm”, a precizat Nicolae Blaga.

Pe termen scurt, principalul obiectiv al Sole Mizo Romania este cresterea ariei de distributie a mezelurilor Pick pe piata romaneasca, in trecut acestea fiind listate in 90% dintre retailerii internationali. Sole Mizo Romania este in prezent in plin proces de renegociere a contractelor cu marii comercianti. (Mai multe, pe www.modernbuyer.ro)

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...