Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

PiaȚA: sole mizo intra pe piata mezelurilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Din ianuarie 2013, Sole Mizo Romania, firma fiica a producatorului de lactate Sole-Mizo Zrt din Ungaria, va deveni un jucator activ pe piata mezelurilor, prin preluarea distributiei produselor fabricate de Pick Szeged Zrt.

Pana in prezent, noteaza modernbuyer.ro, distributia mezelurilor era realizata de firma Pick Arad, o subsidiara a Pick Szeged Co.

Nicolae Liviu Blaga, General Manager Sole Mizo Romania, a explicat pentru Modern Buyer ca atat Sole Mizo Zrt Ungaria cat si Pick Szeged Co sunt companii ce fac parte din acelasi grup, respectiv Grupul Bonafarm .”Asadar, preluarea distributiei mezelurilor Pick este o decizie strategica, parte a unor actiuni pe termen lung ce vizeaza posibilitatea ca Sole Mizo Romania sa devina distribuitor si pentru alte firme ale grupului Bonafarm”, a precizat Nicolae Blaga.

Pe termen scurt, principalul obiectiv al Sole Mizo Romania este cresterea ariei de distributie a mezelurilor Pick pe piata romaneasca, in trecut acestea fiind listate in 90% dintre retailerii internationali. Sole Mizo Romania este in prezent in plin proces de renegociere a contractelor cu marii comercianti. (Mai multe, pe www.modernbuyer.ro)

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...