Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

PiaȚA: sole mizo intra pe piata mezelurilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Din ianuarie 2013, Sole Mizo Romania, firma fiica a producatorului de lactate Sole-Mizo Zrt din Ungaria, va deveni un jucator activ pe piata mezelurilor, prin preluarea distributiei produselor fabricate de Pick Szeged Zrt.

Pana in prezent, noteaza modernbuyer.ro, distributia mezelurilor era realizata de firma Pick Arad, o subsidiara a Pick Szeged Co.

Nicolae Liviu Blaga, General Manager Sole Mizo Romania, a explicat pentru Modern Buyer ca atat Sole Mizo Zrt Ungaria cat si Pick Szeged Co sunt companii ce fac parte din acelasi grup, respectiv Grupul Bonafarm .”Asadar, preluarea distributiei mezelurilor Pick este o decizie strategica, parte a unor actiuni pe termen lung ce vizeaza posibilitatea ca Sole Mizo Romania sa devina distribuitor si pentru alte firme ale grupului Bonafarm”, a precizat Nicolae Blaga.

Pe termen scurt, principalul obiectiv al Sole Mizo Romania este cresterea ariei de distributie a mezelurilor Pick pe piata romaneasca, in trecut acestea fiind listate in 90% dintre retailerii internationali. Sole Mizo Romania este in prezent in plin proces de renegociere a contractelor cu marii comercianti. (Mai multe, pe www.modernbuyer.ro)

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...