Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

PiaȚA: sole mizo intra pe piata mezelurilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Din ianuarie 2013, Sole Mizo Romania, firma fiica a producatorului de lactate Sole-Mizo Zrt din Ungaria, va deveni un jucator activ pe piata mezelurilor, prin preluarea distributiei produselor fabricate de Pick Szeged Zrt.

Pana in prezent, noteaza modernbuyer.ro, distributia mezelurilor era realizata de firma Pick Arad, o subsidiara a Pick Szeged Co.

Nicolae Liviu Blaga, General Manager Sole Mizo Romania, a explicat pentru Modern Buyer ca atat Sole Mizo Zrt Ungaria cat si Pick Szeged Co sunt companii ce fac parte din acelasi grup, respectiv Grupul Bonafarm .”Asadar, preluarea distributiei mezelurilor Pick este o decizie strategica, parte a unor actiuni pe termen lung ce vizeaza posibilitatea ca Sole Mizo Romania sa devina distribuitor si pentru alte firme ale grupului Bonafarm”, a precizat Nicolae Blaga.

Pe termen scurt, principalul obiectiv al Sole Mizo Romania este cresterea ariei de distributie a mezelurilor Pick pe piata romaneasca, in trecut acestea fiind listate in 90% dintre retailerii internationali. Sole Mizo Romania este in prezent in plin proces de renegociere a contractelor cu marii comercianti. (Mai multe, pe www.modernbuyer.ro)

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...