Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Piata aditivilor furajeri in crestere cu 3, 5 miliarde de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unui raport al Transparency Market Research, preluat de Meat & Poultry, daca in 2011 piata aditivilor destinati pentru hrana animalelor era evaluata la 13,5 miliarde dolari, in urmatorii sase ani valoarea acesteia va creste cu 4 miliarde dolari.

Potrivit unui raport al Transparency Market Research, in perioada 2011-2018 piata aditivilor furajeri va inregistra o crestere anuala de 3,8 la suta.

Din punct de vedere al comercializarii, regiunea Asia-Pacific este de asteptat sa-si mentina pozitia de lider, cu 32,4 procente din cota de piata. In ultimii trei ani, piata aditivilor pentru hrana animalelor s-a dezvoltat datorita cererilor tot mai mari pentru carne si produse derivate, manifestate in special in tarile in curs de dezvoltare precum China, India si Brazilia.

Aditivii furajeri sunt substante care, utilizate in cantitati mici, pot modifica favorabil caracteristicile nutreturilor sau productiile animalelor. Numai piata acidifiantilor pentru hrana animalelor este prognozata ca va ajunge la 1,6 miliarde dolari pana in 2018, de la un miliard cat a valorat anul trecut.

SUA ramane lider in America de Nord pe piata aminoacizilor, cu o cota de piata de 29,9%, in timp ce China este principalul actor comercial in Asia-Pacific, cu o cota de piata de 49,5%. In Europa, Marea Britanie atrage cele mai multe cereri, urmata de Germania.

Selgros lansează „Micile vedete în Bucătărie”
Autor: meatmilk  /   luni, 20 mai 2019

(Comunicat) Cu ce se potrivește cel mai bine un avocado? De ce e sănătos să mâncăm mult pește? Ce poți scoate mai bun din căpșunile astea frumoase?   La acestea și la multe alte întrebări răspunde, începând cu data de 15 mai, noua serie de emisiuni „Micile vedete în Bucătărie”, un programonline și TV dezvoltat de...

Produsele Cris-Tim au primit certificarea internațională “fără gluten”
Autor: meatmilk  /   vineri, 17 mai 2019

(Comunicat) Grupul Cris-Tim este primul producător de mezeluri din România care a fost certificat de către Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten (ARIG), asociație membră cu drepturi depline al Asociației Societăților Europene de Celiachie.   Mai mult de jumătate dintre produsele aparținând brandurilor Cris-Tim,...

Piata aditivilor furajeri in crestere cu 3,5 miliarde de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unui raport al Transparency Market Research, preluat de Meat & Poultry, daca in 2011 piata aditivilor destinati pentru hrana animalelor era evaluata la 13,5 miliarde dolari, in urmatorii sase ani valoarea acesteia va creste cu 4 miliarde dolari.
Potrivit Transparency Market Research, in perioada 2011-2018 piata aditivilor furajeri va inregistra o crestere anuala de 3,8 la suta. Din punct de vedere al comercializarii, regiunea Asia-Pacific este de asteptat sa-si mentina pozitia de lider, cu 32,4 procente din cota de piata. In ultimii trei ani, piata aditivilor pentru hrana animalelor s-a dezvoltat datorita cererilor tot mai mari pentru carne si produse derivate, manifestate in special in tarile in curs de dezvoltare precum China, India si Brazilia.
Aditivii furajeri sunt substante care, utilizate in cantitati mici, pot modifica favorabil caracteristicile nutreturilor sau productiile animalelor. Numai piata acidifiantilor pentru hrana animalelor este prognozata ca va ajunge la 1,6 miliarde dolari pana in 2018, de la un miliard cat a valorat anul trecut. SUA ramane lider in America de Nord pe piata aminoacizilor, cu o cota de piata de 29,9%, in timp ce China este principalul actor comercial in Asia-Pacific, cu o cota de piata de 49,5%. In Europa, Marea Britanie atrage cele mai multe cereri, urmata de Germania.

Romalimenta cere cele mai aspre măsuri in cazul peştelui braconat
Autor: meatmilk  /   luni, 20 mai 2019

(Comunicat) Referitor la informãrile apãrute in mass-media cu privire la scandalul peştelui braconat din apele teritoriale ale Italiei, Franţei si Spaniei, Romalimenta recomandã populaţiei sã consume peşte şi produse din peşte din magazine autorizate, de la branduri consacrate din piaţã, companii care conferã garanţii prin...

Elita retail-ului din România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 20 mai 2019

Așa cum v-am informat anterior, actuala ediție a Expo-Conferinței Internaționale care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din poiana Brașov, va avea programat în cea de-a doua zi a evenimentului un nou punct în program, Forum Retail.   Programat a fi ca o dezbatere despre situația retail-ului românesc,...

Întâlnire de lucru între Petre Daea și Phil Hogan
Autor: meatmilk  /   luni, 20 mai 2019

(Comunicat) La Bruxelles a avut loc întâlnirea dintre Președintele în exercițiu al Consiliului AGRIFISH, Petre Daea și Comisarul european pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Phil Hogan.   Cu această ocazie, a fost analizat stadiul de realizare a reformei Politicii Agricole Comune (PAC) și punerea de acord privind...

Selgros lansează „Micile vedete în Bucătărie”
Autor: meatmilk  /   luni, 20 mai 2019

(Comunicat) Cu ce se potrivește cel mai bine un avocado? De ce e sănătos să mâncăm mult pește? Ce poți scoate mai bun din căpșunile astea frumoase?   La acestea și la multe alte întrebări răspunde, începând cu data de 15 mai, noua serie de emisiuni „Micile vedete în Bucătărie”, un programonline și TV dezvoltat de...

Produsele Cris-Tim au primit certificarea internațională “fără gluten”
Autor: meatmilk  /   vineri, 17 mai 2019

(Comunicat) Grupul Cris-Tim este primul producător de mezeluri din România care a fost certificat de către Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten (ARIG), asociație membră cu drepturi depline al Asociației Societăților Europene de Celiachie.   Mai mult de jumătate dintre produsele aparținând brandurilor Cris-Tim,...