Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Piata aditivilor furajeri in crestere cu 3, 5 miliarde de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unui raport al Transparency Market Research, preluat de Meat & Poultry, daca in 2011 piata aditivilor destinati pentru hrana animalelor era evaluata la 13,5 miliarde dolari, in urmatorii sase ani valoarea acesteia va creste cu 4 miliarde dolari.

Potrivit unui raport al Transparency Market Research, in perioada 2011-2018 piata aditivilor furajeri va inregistra o crestere anuala de 3,8 la suta.

Din punct de vedere al comercializarii, regiunea Asia-Pacific este de asteptat sa-si mentina pozitia de lider, cu 32,4 procente din cota de piata. In ultimii trei ani, piata aditivilor pentru hrana animalelor s-a dezvoltat datorita cererilor tot mai mari pentru carne si produse derivate, manifestate in special in tarile in curs de dezvoltare precum China, India si Brazilia.

Aditivii furajeri sunt substante care, utilizate in cantitati mici, pot modifica favorabil caracteristicile nutreturilor sau productiile animalelor. Numai piata acidifiantilor pentru hrana animalelor este prognozata ca va ajunge la 1,6 miliarde dolari pana in 2018, de la un miliard cat a valorat anul trecut.

SUA ramane lider in America de Nord pe piata aminoacizilor, cu o cota de piata de 29,9%, in timp ce China este principalul actor comercial in Asia-Pacific, cu o cota de piata de 49,5%. In Europa, Marea Britanie atrage cele mai multe cereri, urmata de Germania.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...

Piata aditivilor furajeri in crestere cu 3,5 miliarde de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unui raport al Transparency Market Research, preluat de Meat & Poultry, daca in 2011 piata aditivilor destinati pentru hrana animalelor era evaluata la 13,5 miliarde dolari, in urmatorii sase ani valoarea acesteia va creste cu 4 miliarde dolari.
Potrivit Transparency Market Research, in perioada 2011-2018 piata aditivilor furajeri va inregistra o crestere anuala de 3,8 la suta. Din punct de vedere al comercializarii, regiunea Asia-Pacific este de asteptat sa-si mentina pozitia de lider, cu 32,4 procente din cota de piata. In ultimii trei ani, piata aditivilor pentru hrana animalelor s-a dezvoltat datorita cererilor tot mai mari pentru carne si produse derivate, manifestate in special in tarile in curs de dezvoltare precum China, India si Brazilia.
Aditivii furajeri sunt substante care, utilizate in cantitati mici, pot modifica favorabil caracteristicile nutreturilor sau productiile animalelor. Numai piata acidifiantilor pentru hrana animalelor este prognozata ca va ajunge la 1,6 miliarde dolari pana in 2018, de la un miliard cat a valorat anul trecut. SUA ramane lider in America de Nord pe piata aminoacizilor, cu o cota de piata de 29,9%, in timp ce China este principalul actor comercial in Asia-Pacific, cu o cota de piata de 49,5%. In Europa, Marea Britanie atrage cele mai multe cereri, urmata de Germania.

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...

FIC: Piața muncii are nevoie de politici atent cântărite și dezbătute
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Consiliul Investitorilor Străini (FIC) semnala cu îngrijorare, încă de acum 2-3 ani, că în viitorul apropiat piața muncii și sistemul educațional din România se vor confrunta cu probleme din ce în ce mai mari, deoarece multe companii vorbeau de atunci despre un deficit de forță de muncă calificată.   Datele...

La Dublin, a avut loc Convenția EDA 2018
Autor: Nora Marin  /   luni, 19 noiembrie 2018

În perioada 14-16 noiembrie, la Dublin, a avut loc Convenția anuală a European Dairy Association, la care au participat numeroși reprezentanți ai țărilor și companiilor membre, precum și oficiali ai Uniunii Europene. România nu a fost reprezentată la acest eveniment.   Motto-ul acestei ediții a fost "Un viitor verde pentru...

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...