Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Piata carnii de pasare: 8% rata de crestere pana in 2015, la nivelul uniunii europene

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Carnea de pasare este categoria industriei carnii care se extinde cel mai repede si se pare ca acest fapt nu se va schimba in perioada urmatoarea declarat pentru Modern Buyer, Luca Cerani, Vicepresedinte Vanzari&Marketing la Cryovac Food Solutions – Emea. Oficialul a precizat ca, la nivel european, rata de crestere a productiei europene de carne de pasare va fi de 8% pana in 2015.

Putine industrii se bucura de o astfel de crestere rapida, a mentionat Cerani. Consumul este preconizat a creste cu 9% in UE, de la o medie de 22,2 kg pe cap de locuitor in 2008. Si inca mai exista posibilitatea de crestere: brazilienii consuma 39,9 kg pui pe an pe cap de locuitor.

Totusi, producatorii de carne de pasare se confrunta cu presiuni legate de pret si cu o concurenta acerba. Concurenta dumneavoastra este pestele de crescatorie. Intre timp, se estimeaza ca vor creste costurile de alimentare – grau, soia. In acest context, provocarea pentru producatori si retaileri este de a diferentia si conferi valoare unui tip de carne care continua sa fie perceput ca un produs cu valoare scazuta”, a subliniat Luca Cerani.

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...