Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Piata conservelor din romania a inregistrat o scadere in volum de aproape 15% in 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Piata conservelor din Romania a avut de suferit in primele noua luni ale acestui an si a inregistrat o scadere in volum de aproape 15%, a decarat, pentru Mediafax, Robert Redeleanu, directorul general al companiei Scandia, unul dintre principalii jucatori romani de pe piata productiei de conserve.

„Ungaria este de doua ori mai mare decat Romania, in ceea ce priveste piata de conserve, desi din punct de vedere al produselor existente pe piata, aceasta este mai putin dezvoltata decat Romania. Bulgaria reprezinta mai putin de o treime din totalul pietei din Romania. In primele noua luni, piata din Romania a inregistrat o scadere accentuata, din estimarile companiei MEMRB reiese o diminuare de 12-15% in volum”, a precizat Redeleanu.

Producatorul de conserve Scandia estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri similara celei de anul trecut, de 203 milioane de lei, compania compensand scaderea vanzarilor de pe piata locala cu dezvoltarea exporturilor, a caror pondere in afaceri s-ar putea tripla in urmatorii cinci ani. Anul trecut, afacerile companiei au crescut cu 1,7% fata de 2008.

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...