Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Piata fmcg forum 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In zilele de 2 si 3 iunie 2011, si avand ca organizator principal Revista Piata, la Hotel Radisson, din Bucuresti, vor avea loc lucrarile Forumului 2011-Piata FMCG.

Dezbaterile se vor ax ape situatia industriei bunurilor de larg consum, si in special a industriei alimentare, in incercarea de a prefigura evolutia mediului de afaceri, prin reliefarea coordonatelor esentiale: politicile statului in domeniile economic si social, sistemul de taxare si impozitare, schimbarea legislatiei privind impozitarea muncii, prioritatile autoritatilor centrale si locale, strategiile companiilor care activeaza in industria bunurilor de larg consum, proiectele de dezvoltare a pietei bunurilor de larg consum formulate de companiile active in domeniu, prioritatile industriei bunurilor de larg consum.

Organizatorii considera ca industria bunurilor de larg consum se afla in plin proces de reconfigurare sub impulsul mutatiilor importante generate de criza economica si financiara globala.

Dintre cei care sunt asteptati sa prezinte comunicari, amintim pe Valeriu Steriu, Presedinte al Comisiei Prezidentiale pentru politici publice si dezvoltare a agriculturii, Adrian Radulescu, Secretar de Stat in Ministerul Agriculturii, Radu Timis, Presedinte al Cris-Tim Grup, Dan Nica, Vicepresedinte al AMRCR si Director al Metro-Romania, Aura Radulescu-Director de Achizitii Produse Alimentare Cora-Romania, Grigore Horoi-Presedintele Grupului Agricola International Bacau, Robert Redelanu-CEO Scandia Food.

Temele anuntate a fi dezbatute vor fi: Provocarile relansarii economice, Puterea mediului concurential, Viitorul preturilor si perspective brandurilor, Intelegerea consumatorului, Viitorul pietelor de larg consum, Cucerirea consumatorului, Revolutia new media in promovarea brandurilor.(I.S.)

Lucrătura UE la linguriCA-CAlității
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 25 mai 2018

Zilele trecute, redacția noastră a primit din partea Comisiei de Agricultură a Parlamentului European Declarația în care detaliază principiile după care va fi construit noul exercițiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2021-2027.   Tema este amplă și, până la momentul adoptării noii Strategii Agricole Comune,...

GfK: Puterea de cumpărare a românilor, cea mai mare rată de creștere în 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) GfK a derulat un studiu - analiză a scenei de retail european, cuprinzând cele mai recente evoluții și prognoze pentru 2018. Indicatorii de piață evaluați de GfK pentru cele 32 de țări europene analizate sunt: puterea de cumpărare, ponderea cheltuielilor populației în retail din cheltuielile totale, inflația și...