Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Piata fmcg forum 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In zilele de 2 si 3 iunie 2011, si avand ca organizator principal Revista Piata, la Hotel Radisson, din Bucuresti, vor avea loc lucrarile Forumului 2011-Piata FMCG.

Dezbaterile se vor ax ape situatia industriei bunurilor de larg consum, si in special a industriei alimentare, in incercarea de a prefigura evolutia mediului de afaceri, prin reliefarea coordonatelor esentiale: politicile statului in domeniile economic si social, sistemul de taxare si impozitare, schimbarea legislatiei privind impozitarea muncii, prioritatile autoritatilor centrale si locale, strategiile companiilor care activeaza in industria bunurilor de larg consum, proiectele de dezvoltare a pietei bunurilor de larg consum formulate de companiile active in domeniu, prioritatile industriei bunurilor de larg consum.

Organizatorii considera ca industria bunurilor de larg consum se afla in plin proces de reconfigurare sub impulsul mutatiilor importante generate de criza economica si financiara globala.

Dintre cei care sunt asteptati sa prezinte comunicari, amintim pe Valeriu Steriu, Presedinte al Comisiei Prezidentiale pentru politici publice si dezvoltare a agriculturii, Adrian Radulescu, Secretar de Stat in Ministerul Agriculturii, Radu Timis, Presedinte al Cris-Tim Grup, Dan Nica, Vicepresedinte al AMRCR si Director al Metro-Romania, Aura Radulescu-Director de Achizitii Produse Alimentare Cora-Romania, Grigore Horoi-Presedintele Grupului Agricola International Bacau, Robert Redelanu-CEO Scandia Food.

Temele anuntate a fi dezbatute vor fi: Provocarile relansarii economice, Puterea mediului concurential, Viitorul preturilor si perspective brandurilor, Intelegerea consumatorului, Viitorul pietelor de larg consum, Cucerirea consumatorului, Revolutia new media in promovarea brandurilor.(I.S.)

Rondocarton își va expune soluțiile de ambalare la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Rondocarton, parte a companiei austriece Rondo Ganahl Aktiengesellschaft, își va expune soluțiile de ambalare în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în zilele de 30 și 31 mai.   Rondo Ganahl Aktiengesellschaft este o companie de familie...

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...