Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Piata fmcg forum 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In zilele de 2 si 3 iunie 2011, si avand ca organizator principal Revista Piata, la Hotel Radisson, din Bucuresti, vor avea loc lucrarile Forumului 2011-Piata FMCG.

Dezbaterile se vor ax ape situatia industriei bunurilor de larg consum, si in special a industriei alimentare, in incercarea de a prefigura evolutia mediului de afaceri, prin reliefarea coordonatelor esentiale: politicile statului in domeniile economic si social, sistemul de taxare si impozitare, schimbarea legislatiei privind impozitarea muncii, prioritatile autoritatilor centrale si locale, strategiile companiilor care activeaza in industria bunurilor de larg consum, proiectele de dezvoltare a pietei bunurilor de larg consum formulate de companiile active in domeniu, prioritatile industriei bunurilor de larg consum.

Organizatorii considera ca industria bunurilor de larg consum se afla in plin proces de reconfigurare sub impulsul mutatiilor importante generate de criza economica si financiara globala.

Dintre cei care sunt asteptati sa prezinte comunicari, amintim pe Valeriu Steriu, Presedinte al Comisiei Prezidentiale pentru politici publice si dezvoltare a agriculturii, Adrian Radulescu, Secretar de Stat in Ministerul Agriculturii, Radu Timis, Presedinte al Cris-Tim Grup, Dan Nica, Vicepresedinte al AMRCR si Director al Metro-Romania, Aura Radulescu-Director de Achizitii Produse Alimentare Cora-Romania, Grigore Horoi-Presedintele Grupului Agricola International Bacau, Robert Redelanu-CEO Scandia Food.

Temele anuntate a fi dezbatute vor fi: Provocarile relansarii economice, Puterea mediului concurential, Viitorul preturilor si perspective brandurilor, Intelegerea consumatorului, Viitorul pietelor de larg consum, Cucerirea consumatorului, Revolutia new media in promovarea brandurilor.(I.S.)

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...