Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Piata globala a carnii de porc fata in fata cu un an foarte dificil

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews.com, piata global a carnii de porc infrunta un an foarte greu , acum luand in considerare si problema majora a costurilor furajelor, dupa cum arata un nou raport al analistului agricol Rabobank.

Cu preturile din ce in ce mai mari, Rabobank se asteapta ca din ce in ce mai multi sa paraseascaacest sector, ceea ce va insemna cresterea ofertei pe piata, punand presiune pe preturi sa scada pana la sfarsitul anului afectand totodata profitabilitatea fermierilor.

Cu toate acestea, declinul productiei de carne de porc din 2013 va creste oarecum preturile, dar banca nu este sigura daca aceasta crestere va fi suficienta ca sa acopere costurile furajelor, care se preconizeaza sa creasca pana la mijlocul anului.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...