Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Piata globala a carnii de porc fata in fata cu un an foarte dificil

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews.com, piata global a carnii de porc infrunta un an foarte greu , acum luand in considerare si problema majora a costurilor furajelor, dupa cum arata un nou raport al analistului agricol Rabobank.

Cu preturile din ce in ce mai mari, Rabobank se asteapta ca din ce in ce mai multi sa paraseascaacest sector, ceea ce va insemna cresterea ofertei pe piata, punand presiune pe preturi sa scada pana la sfarsitul anului afectand totodata profitabilitatea fermierilor.

Cu toate acestea, declinul productiei de carne de porc din 2013 va creste oarecum preturile, dar banca nu este sigura daca aceasta crestere va fi suficienta ca sa acopere costurile furajelor, care se preconizeaza sa creasca pana la mijlocul anului.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...