Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Piata globala a carnii de porc fata in fata cu un an foarte dificil

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews.com, piata global a carnii de porc infrunta un an foarte greu , acum luand in considerare si problema majora a costurilor furajelor, dupa cum arata un nou raport al analistului agricol Rabobank.

Cu preturile din ce in ce mai mari, Rabobank se asteapta ca din ce in ce mai multi sa paraseascaacest sector, ceea ce va insemna cresterea ofertei pe piata, punand presiune pe preturi sa scada pana la sfarsitul anului afectand totodata profitabilitatea fermierilor.

Cu toate acestea, declinul productiei de carne de porc din 2013 va creste oarecum preturile, dar banca nu este sigura daca aceasta crestere va fi suficienta ca sa acopere costurile furajelor, care se preconizeaza sa creasca pana la mijlocul anului.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...