Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Piata obor – razie a inspectorilor piscicoli

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inarmati cu rulete, insotiti de politisti si reprezentanti ai presei, inspectorii piscicoli au descins in piata bucuresteana Obor, pentru a masura pestii oferiti spre vanzare, infirmand astfel prezentarea multora dintre comercianti, conform carora pestele expus este din Dunare.

Din declaratiile facute de organele de control postului TV Antena3, a rezultat ca preturile mari ale pestilor vanduti in aceasta hala nu se justifica; exemplarele provenind din crescatorii. Pentru marfa pe care o videau, toti comerciantii detineau acte de provenienta, dar inscrisurile din documente nu aveau legatura cu marfa de pe taraba.

Modalitatea de verificare a provenientei pestelui este foarte simpla: pestele din captivitate, este (la masurare) sensibil mai scurt, fata de cel capturat, existand lungimi limita pentru fiecare dintre specii. Este proba care i-a lasat pe foarte multi negustori fara marfa. Au fost amendati opt comercianti, fiind confiscate 244 kilograme de peste. (TS)

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...