Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Piata obor – razie a inspectorilor piscicoli

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inarmati cu rulete, insotiti de politisti si reprezentanti ai presei, inspectorii piscicoli au descins in piata bucuresteana Obor, pentru a masura pestii oferiti spre vanzare, infirmand astfel prezentarea multora dintre comercianti, conform carora pestele expus este din Dunare.

Din declaratiile facute de organele de control postului TV Antena3, a rezultat ca preturile mari ale pestilor vanduti in aceasta hala nu se justifica; exemplarele provenind din crescatorii. Pentru marfa pe care o videau, toti comerciantii detineau acte de provenienta, dar inscrisurile din documente nu aveau legatura cu marfa de pe taraba.

Modalitatea de verificare a provenientei pestelui este foarte simpla: pestele din captivitate, este (la masurare) sensibil mai scurt, fata de cel capturat, existand lungimi limita pentru fiecare dintre specii. Este proba care i-a lasat pe foarte multi negustori fara marfa. Au fost amendati opt comercianti, fiind confiscate 244 kilograme de peste. (TS)

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...