Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Piata Pipera din bucuresti gazduieste, sambata si duminica, festivalul pestelui

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Recolta.eu, administratorii Pietei Pipera din Bucuresti organizeaza in acest sfarsit de saptamana Festivalul pestelui.

Bucurestenii sunt invitati, sambata si duminica, la festivalul pestelui si al fructelor de mare. Timp de doua zile, aici se pot consuma produse din peste dar si alte produse specifice pietei: fructe, legume, mezeluri si branzeturi calitate.

Suntem in postul Craciunului, iar weekend-ul acesta este primul in care cei care postesc pot sa manance peste, spun organizatorii. Potrivit randuielilor bisericesti, in fiecare sambata si duminica din intervalul 21 noiembrie – 20 decembrie este dezlegare la peste.

Gazda festivalului va fi Don Mariano (Marian Cozdrioreanu) – proprietarul companiei Costiana, care va pregati trei cazane cu bors pescaresc.

Pe durata festivalului vizitatorii se vor putea delecta cu peste si fructe de mare gatite dupa toate gusturile:
• peste la gratar (pastrav, crap, scrumbie, ton alb, somon)
• saramura cu peste la gratar si legume coapte,
• hamsie prajita cu mamaliguta si mujdei de usturoi,
• fructe de mare cu rosii, usturoi si verdeata,
• creveti si scoici gatite dupa retetele speciale ale lui Don Mariano,
• salate de icre de crap si stiuca, sprot marinat si sarat, scrumbie si file de scrumbie marinate,
• produse speciale precum caviar de somon, caviar de sturion, somonul marinat, creme de fructe de mare, icre negre de lumpfish

De asemenea, pestele afumat va fi o delicatesa pe care o veti gasi la festival intr-o sortimentatie diversa: batog de crap afumat, ton, sturion, pastrav, somon, scrumbie, macrou, sprot si file de hering afumat.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...