Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Piata produselor ready meal se mentine constanta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revistei Piata, cererea de produse ready meal a scazut nesemnificativ in volum in prima jumatate a lui 2011 comparativ cu perioada similara a anului trecut, iar din punct de vedere valoric se mentine la aceeasi valoare.

In schimb, dupa primele sase luni ale acestui an, produsele ready meal Agricola Bacau, fabricate de Europrod, au crescut cu 11% in volum, respectiv 4% in valoare fata de perioada similara a anului trecut.

Ca structura, oferta pietei este diversificata, insa cele mai vandute sortimente raman Cordon Bleu, Snitel, Nuggets, Hamburgeri din carne de pui. Oferta cuprinde insa si produse relativ noi, solicitate de consumatori, cum ar fi Chiken File, Pui Shanghai, Chiftelute cu Susan, Aripioare picante, a declarat Carmen Gavrilescu, Marketing Manager Agricola Bacau.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...