Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pic se restructureaza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unica retea romaneasca de hipermarketuri isi restructureaza afacerea pentru a contracara caderea pietei. Schimbarile se vor reflecta atat la nivelul structurii personalului cat si a activitatilor.

Planul de restructurare, discutat cu toate partile implicate (angajati, autoritati fiscale si principalele banci comerciale), a inclus o serie de masuri profunde de schimbare legate de restructurarea operatiunilor, eliberarea de lichiditati, restructurarea personalului si reducerea costurilor, conform reprezentantilor companiei.

PIC este unica retea romaneasca de hipermarketuri, o companie care, pe langa operatiunile de retail, si-a dezvoltat si divizii de constructii, productie si transport marfa si persoane. Cifra de afaceri a grupului in 2008 a fost de aproximativ 600 mil. lei, cu 60% mai mult fata de cea inregistrata in 2007. In primul semestru din 2009, Pic a realizat o cifra de afaceri de 230 mil lei. In prezent, grupul PIC are peste 2000 de angajati si opereaza o retea de 5 hipermarketuri in orasele Pitesti, Craiova, Calarasi, Braila si Oradea.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...