Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pic337 – vierul campion

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

PIC337 Champion, liderul companiei PIC in privinta ratei de crestere, este vierul recomandat pentru utilizare in sustinerea inseminarilor artificiale, fiind optimizat pentru profitabilitate maxima, urmare a vitezei de crestere.

Conform informatiilor furnizate de pic.com, produsul companiei are succes cu acest exemplar pe piata indeosebi datorita maximizarii sporului de crestere, intr-o perioada fixa de timp, atingerea unei greutati de sacrificare mai mari (in aceeasi perioada de timp) si folosirii mai intense a spatiilor de cazare, datorita atingerii rapide a greutatii de sacrificare. Sunt, de asemenea, obtinute carcase de calitate superioara, la un cost de productie mai scazut.

PIC337 este un vier terminal, dezvoltat timp de zece ani pentru piata americana. Lansat in anul 2000, s-a impus ca lider pe ce cea mai puternica piata din lume. Vierul a fost testat, dupa formarea liniei, selectat pe baza indexului BLUP pentru viteza de crestere si consumul specific-procentual de carne macra in carcasa. (TS)

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...