Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pic337 – vierul campion

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

PIC337 Champion, liderul companiei PIC in privinta ratei de crestere, este vierul recomandat pentru utilizare in sustinerea inseminarilor artificiale, fiind optimizat pentru profitabilitate maxima, urmare a vitezei de crestere.

Conform informatiilor furnizate de pic.com, produsul companiei are succes cu acest exemplar pe piata indeosebi datorita maximizarii sporului de crestere, intr-o perioada fixa de timp, atingerea unei greutati de sacrificare mai mari (in aceeasi perioada de timp) si folosirii mai intense a spatiilor de cazare, datorita atingerii rapide a greutatii de sacrificare. Sunt, de asemenea, obtinute carcase de calitate superioara, la un cost de productie mai scazut.

PIC337 este un vier terminal, dezvoltat timp de zece ani pentru piata americana. Lansat in anul 2000, s-a impus ca lider pe ce cea mai puternica piata din lume. Vierul a fost testat, dupa formarea liniei, selectat pe baza indexului BLUP pentru viteza de crestere si consumul specific-procentual de carne macra in carcasa. (TS)

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...