Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Pic337 – vierul campion

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

PIC337 Champion, liderul companiei PIC in privinta ratei de crestere, este vierul recomandat pentru utilizare in sustinerea inseminarilor artificiale, fiind optimizat pentru profitabilitate maxima, urmare a vitezei de crestere.

Conform informatiilor furnizate de pic.com, produsul companiei are succes cu acest exemplar pe piata indeosebi datorita maximizarii sporului de crestere, intr-o perioada fixa de timp, atingerea unei greutati de sacrificare mai mari (in aceeasi perioada de timp) si folosirii mai intense a spatiilor de cazare, datorita atingerii rapide a greutatii de sacrificare. Sunt, de asemenea, obtinute carcase de calitate superioara, la un cost de productie mai scazut.

PIC337 este un vier terminal, dezvoltat timp de zece ani pentru piata americana. Lansat in anul 2000, s-a impus ca lider pe ce cea mai puternica piata din lume. Vierul a fost testat, dupa formarea liniei, selectat pe baza indexului BLUP pentru viteza de crestere si consumul specific-procentual de carne macra in carcasa. (TS)

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...