Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Piscicultura: noi actiuni antibraconaj

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii, preluat de ziare.com, in saptamana trecuta au avut loc mai multe actiuni antibraconaj. Astfel, in zona Sulina au fost efectuate 28 de perchezitii, la persoane fizice si firme.

Au fost constatate 36 de infractiuni, confiscandu-se 2.191 kg de peste, din care: 527 kg sturion. In judetele Braila si Galati s-au confiscat 400 kg de peste, din care 200 kg de sturion.

Totodata, au fost confiscate plase cu o lungime de 6.700 metri liniari, 24 kg icre de crap, 2,5 kg icre negre.

Au mai fost confiscate: un motor de barca, un aparat electric de pescuit, 103 paragate cu 3.000 de carmace (scule pentru sturion), doua prostovoale, doua vintire, doua lazi frigorifice, iar doua camere frigorifice au fost indisponibilizate pana la definitivarea cercetarilor.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...