Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Piscicultura: noi actiuni antibraconaj

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii, preluat de ziare.com, in saptamana trecuta au avut loc mai multe actiuni antibraconaj. Astfel, in zona Sulina au fost efectuate 28 de perchezitii, la persoane fizice si firme.

Au fost constatate 36 de infractiuni, confiscandu-se 2.191 kg de peste, din care: 527 kg sturion. In judetele Braila si Galati s-au confiscat 400 kg de peste, din care 200 kg de sturion.

Totodata, au fost confiscate plase cu o lungime de 6.700 metri liniari, 24 kg icre de crap, 2,5 kg icre negre.

Au mai fost confiscate: un motor de barca, un aparat electric de pescuit, 103 paragate cu 3.000 de carmace (scule pentru sturion), doua prostovoale, doua vintire, doua lazi frigorifice, iar doua camere frigorifice au fost indisponibilizate pana la definitivarea cercetarilor.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...