Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Piscicultura: noi actiuni antibraconaj

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii, preluat de ziare.com, in saptamana trecuta au avut loc mai multe actiuni antibraconaj. Astfel, in zona Sulina au fost efectuate 28 de perchezitii, la persoane fizice si firme.

Au fost constatate 36 de infractiuni, confiscandu-se 2.191 kg de peste, din care: 527 kg sturion. In judetele Braila si Galati s-au confiscat 400 kg de peste, din care 200 kg de sturion.

Totodata, au fost confiscate plase cu o lungime de 6.700 metri liniari, 24 kg icre de crap, 2,5 kg icre negre.

Au mai fost confiscate: un motor de barca, un aparat electric de pescuit, 103 paragate cu 3.000 de carmace (scule pentru sturion), doua prostovoale, doua vintire, doua lazi frigorifice, iar doua camere frigorifice au fost indisponibilizate pana la definitivarea cercetarilor.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...