Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Pizza Hut aniversează 25 de ani de prezență în România

Autor: meatmilkvineri, 6 decembrie, 2019

În decembrie 1994 se deschidea primul restaurant Pizza Hut din România, în București, pe Calea Dorobanților. Acesta a devenit rapid un brand recunoscut pentru pizza și paste, iar, de atunci și până în prezent, Pizza Hut s-a reinventat constant, din dorința de a veni în întâmpinarea consumatorilor, în aceleași standarde calitative înalte cu care i-a obișnuit.

 

Primul restaurant funcționează și astăzi, devenind unul cu tradiție în București, un loc ideal pentru a lua masa în oraș, dar și un punct de întâlnire foarte cunoscut în mentalitatea colectivă – Pizza Hut “de la Romană”.

 

În anul 1999 a fost inaugurată prima locație Pizza Hut din afara Bucureștiului, respectiv în Constanța.În prezent, rețeaua esteformată din 23 de restaurante de tip Dine-In și 22 de locații Pizza Hut Delivery, la nivel național.

 

De-a lungul timpului, Pizza Hut a investit atât în schimbarea design-ului șimodernizarea locațiilor, cât și în inovație și varietate la nivel de produs.

 

În 2017, a fost introdus, inițial, în restaurantul Pizza Hut din Piața Romană șiulterior în toate celelalte restaurante, un meniu nou,conceput de Chef Nicolas Lontras, cu specific american.Oferind experiențe culinare inedite, precum coaste cu sos sweet chilly, burgeri, tacos, aripioare cu sos barbeque, deserturi, cocktailuri alcoolice și non-alcoolice, acesta a fost apreciat de fanii brandului.

 

Cea de-a 25-a aniversare a brandului a fost marcată de „Retro Party by Pizza Hut – o felie de (pe)trecut”, eveniment ce a îmbinat elemente ale anilor ’90 cu cele contemporane.

 

Invitații – influenceri, jurnaliști și clienți deopotrivă – audansat pe cele mai tari hituri ale anilor ’90, au jucat șotron, Fifa ’96, s-au întrecut în competiții de fast writing pe telefoane vechi cu taste și au degustat cele mai apreciate preparate din meniul restaurantului.

 

 „Pizza Hut este deja un brand cu tradiţie, care a reuşit să rămână mereu actual, prin produse gustoase, varietate în meniu, precum și prin inovațiile aduse la nivel de locații – design modern, urban. Anul acesta este unul specialpentru noi, deoarece sărbătorim 25 de ani de existență pe piața din România. 25 de ani în care ne-am extins, am evoluat și ne-am adaptat tendințelor în perpetuă schimbare din industria de food service, totul pentru a-i răsplăti cu aceeași fidelitate pe clienții Pizza Hut care au rămas alături de noi de-a lungul timpului și au crescut împreună cu brandullor preferat”, declară Adrian Hulubescu, General Manager Pizza Hut România.

ANSVSA a dispus retragerea produselor de carne de pasăre din Ungaria
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 ianuarie 2020

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimetelor a acționat prompt consecutiv notificării Comisiei Europene din data de 17 ianuarie, către mai multe state membre, (Austria, Croația, Italia, Olanda, România, Republica Cehă, Slovenia), privind livrările de produse din carne de pasăre, provenite din fermele de...

Întâlnirea ministrului Agriculturii cu Ambasadorul Regatului Hașemit al Iordaniei
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 ianuarie 2020

Adrian Oros, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, l-a primit luni, 20 ianuarie 2020, la sediul instituției pe E.S. Sufyan Qudah, Ambasadorul Regatului Hașemit al Iordaniei în România.   În cadrul întâlnirii, cei doi oficiali au abordat subiecte referitoare la schimburile comerciale cu produse agroalimentare dintre...