Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Plus discount deschide cel de-al 104-lea magazin al retelei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Retailerul Plus Discount, preluat de nemtii de la LIDL in februarie anul acesta, anunta astazi deschiderea unui nou magazin la Cristuru Secuiesc (judetul Harghita), in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro.

Magazinul este o constructie freestander (de sine statatoare) care se intinde pe o suprafata de 1.200 de metri patrati, dintre care 1.000 metri patrati sunt spatiu de vanzare, si beneficiaza de 60 de locuri de parcare. Cu noua unitate, Plus Discount numara in prezent 104 magazine in toata tara.

Lidl este lider pe piata de discount din Romania. Compania face parte din grupul german Lidl & Schwartz, care opereaza in tara noastra reteaua de hipermarketuri discount Kaufland.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...