Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Plus discount deschide cel de-al 104-lea magazin al retelei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Retailerul Plus Discount, preluat de nemtii de la LIDL in februarie anul acesta, anunta astazi deschiderea unui nou magazin la Cristuru Secuiesc (judetul Harghita), in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro.

Magazinul este o constructie freestander (de sine statatoare) care se intinde pe o suprafata de 1.200 de metri patrati, dintre care 1.000 metri patrati sunt spatiu de vanzare, si beneficiaza de 60 de locuri de parcare. Cu noua unitate, Plus Discount numara in prezent 104 magazine in toata tara.

Lidl este lider pe piata de discount din Romania. Compania face parte din grupul german Lidl & Schwartz, care opereaza in tara noastra reteaua de hipermarketuri discount Kaufland.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...