Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Plus discount deschide cel de-al 104-lea magazin al retelei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Retailerul Plus Discount, preluat de nemtii de la LIDL in februarie anul acesta, anunta astazi deschiderea unui nou magazin la Cristuru Secuiesc (judetul Harghita), in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro.

Magazinul este o constructie freestander (de sine statatoare) care se intinde pe o suprafata de 1.200 de metri patrati, dintre care 1.000 metri patrati sunt spatiu de vanzare, si beneficiaza de 60 de locuri de parcare. Cu noua unitate, Plus Discount numara in prezent 104 magazine in toata tara.

Lidl este lider pe piata de discount din Romania. Compania face parte din grupul german Lidl & Schwartz, care opereaza in tara noastra reteaua de hipermarketuri discount Kaufland.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...