Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Pogea: beneficiarii subventiilor din zootehnie ar trebui sa fie doar fermieri adevarati

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul interimar al Finantelor, Gheorghe Pogea, a declarat ca subventiile din agricultura ar trebui acordate cu atentie doar fermierilor adevarati, care detin efective de animale, si nu celor care declara fals numarul acestora.

Astfel, Pogea a explicat ca subventiile ar trebui sa le primeasca doar cei care declara corect efectivele de animale si au contractate credite de la banci, si nu celor care profita de legi si se infrupta ilegal din bugetul de stat.

Nu trebuie sa permitem sa beneficieze de aceste sprijinuri financiare decat cei care merita, nu cei care profita de legi si ilegal se infrupta de la bugetul de stat. Sunt unii care au avut 100 de vaci, au vandut 90 si totusi declara si vor sa ia bani pentru toate 100″, a spus Pogea.

Evoluția pieței europene a produselor din carne și a lactatelor în viitorul deceniu
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Dacă în trecut v-am prezentat previziunile Comisiei Europene referitoare la evoluția producției de lapte-materie primă și a cărnii de vită, pentru următorul deceniu, acum vă supunem atenției prognoza referitoare la evoluția consumului produselor din carne și a modificărilor care vor surveni în structura producției europene de...

De la 1 ianuarie 2021, noi reguli pe lanțul de aprovizionare cu produse agro-alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Ca urmare a evoluției de pe piața europeană agro-alimentară, Comisia Europeană va adopta măsuri de introducere a unei transparențe sporite, prin raportarea îmbunătățită a prețurilor de-a lungul lanț de aprovizionare cu alimente.   După interzicerea practicilor comerciale neloiale și îmbunătățirea...