Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Pogea: beneficiarii subventiilor din zootehnie ar trebui sa fie doar fermieri adevarati

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul interimar al Finantelor, Gheorghe Pogea, a declarat ca subventiile din agricultura ar trebui acordate cu atentie doar fermierilor adevarati, care detin efective de animale, si nu celor care declara fals numarul acestora.

Astfel, Pogea a explicat ca subventiile ar trebui sa le primeasca doar cei care declara corect efectivele de animale si au contractate credite de la banci, si nu celor care profita de legi si se infrupta ilegal din bugetul de stat.

Nu trebuie sa permitem sa beneficieze de aceste sprijinuri financiare decat cei care merita, nu cei care profita de legi si ilegal se infrupta de la bugetul de stat. Sunt unii care au avut 100 de vaci, au vandut 90 si totusi declara si vor sa ia bani pentru toate 100″, a spus Pogea.

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...