Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Politia protejeaza targurile ilegale de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La Calugareni, judetul Giurgiu, reporterntv.ro a realizat un material despre targurile ilegale de carne (cu sacrificari la marginea drumului sau malul apei), care au devenit traditie duminicala.

Pentru a evita conflictele concurentiale si negocierile excesiv de energice cu posibilii cumparatori, comerciantii au ales, mai nou, un spatiu sigur, situat la o suta de metri de Politia Calugareni.

Bucati de carne calda, de greutate si valoare diferita, sunt expuse prin portbagaje sau direct pe jos, privite indulgent de politistii din Calugareni. Vanduta sub pretul pietei, oferta diversificata atrage destui cumparatori care ignora spatiul comercial.

Burtile bovinelor, aruncate pe pasune dupa transare, sunt culese de romii nomazi, spalate in apa Neajlovului si vindute la marginea carosabilului. Politistii au oferit jurnalistilor un raspuns situat in limita firescului institutiei ce o reprezinta: carnea vanduta nu are aviz sanitar, iar medicii veterinari spun ca este un pericol pentru cei ce o consuma(?). (TS)

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...