Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Politia protejeaza targurile ilegale de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La Calugareni, judetul Giurgiu, reporterntv.ro a realizat un material despre targurile ilegale de carne (cu sacrificari la marginea drumului sau malul apei), care au devenit traditie duminicala.

Pentru a evita conflictele concurentiale si negocierile excesiv de energice cu posibilii cumparatori, comerciantii au ales, mai nou, un spatiu sigur, situat la o suta de metri de Politia Calugareni.

Bucati de carne calda, de greutate si valoare diferita, sunt expuse prin portbagaje sau direct pe jos, privite indulgent de politistii din Calugareni. Vanduta sub pretul pietei, oferta diversificata atrage destui cumparatori care ignora spatiul comercial.

Burtile bovinelor, aruncate pe pasune dupa transare, sunt culese de romii nomazi, spalate in apa Neajlovului si vindute la marginea carosabilului. Politistii au oferit jurnalistilor un raspuns situat in limita firescului institutiei ce o reprezinta: carnea vanduta nu are aviz sanitar, iar medicii veterinari spun ca este un pericol pentru cei ce o consuma(?). (TS)

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...