Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Politia protejeaza targurile ilegale de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La Calugareni, judetul Giurgiu, reporterntv.ro a realizat un material despre targurile ilegale de carne (cu sacrificari la marginea drumului sau malul apei), care au devenit traditie duminicala.

Pentru a evita conflictele concurentiale si negocierile excesiv de energice cu posibilii cumparatori, comerciantii au ales, mai nou, un spatiu sigur, situat la o suta de metri de Politia Calugareni.

Bucati de carne calda, de greutate si valoare diferita, sunt expuse prin portbagaje sau direct pe jos, privite indulgent de politistii din Calugareni. Vanduta sub pretul pietei, oferta diversificata atrage destui cumparatori care ignora spatiul comercial.

Burtile bovinelor, aruncate pe pasune dupa transare, sunt culese de romii nomazi, spalate in apa Neajlovului si vindute la marginea carosabilului. Politistii au oferit jurnalistilor un raspuns situat in limita firescului institutiei ce o reprezinta: carnea vanduta nu are aviz sanitar, iar medicii veterinari spun ca este un pericol pentru cei ce o consuma(?). (TS)

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...