Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Politica de reducere a TVA trebuie continuată

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 octombrie, 2013

Reducerea TVA și la alte produse alimentare este binevenită, dar nu este posibilă acum când avem rectificare bugetară negativă, a declarat, marți, în cadrul unei conferințe de specialitate, Ioana Petrescu, consilier de stat în cadrul Cancelariei primului ministru, informeaza Agerpreas.

„O continuare a politicilor de reducere a TVA pe anumite alimente ar fi binevenită, dar nu știu dacă este posibilă acum, când avem o rectificare negativă. Știm că reducerea TVA la pâine a fost binevenită.

Este o măsură care ar ajuta la reducerea evaziunii fiscale și este o măsură care are și o componentă socială. Există și alte măsuri de relaxare, dar eu cu asta aș începe (…) Cred că trebuie să se meargă mai departe cu reducerea TVA la alte produse, gen lapte și carne. Este o măsură socială bună”, a spus Petrescu.(Agerpres)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...