Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Politicienii din Peru vor sa interzica consumul de pisici

Autor: Ilie Stoianluni, 23 septembrie, 2013

Politicienii din Peru vor sa voteze o lege prin care se interzice consumul de pisici. Asta pentru ca anual, in acest stat exista un festival in care se prepara carne de pisica la gratar. Decizia vine dupa mai multe proteste ale reprezentantilor pentru drepturile animalelor, ce considera ca traditia este una barbara.

 

Congresmanii din Peru initiaza o lege care ar pune punct la un festival de secole. Acesta urmeaza sa inceapa peste cateva zile si prevede prepararea la gratar a carnii de pisica si consumarea acesteia in strada. De cealalta parte, organizatorii festivalului spun ca pisicile pentru consum sunt crescute special, si nu prezinta nici un pericol pentru sanatate.

 

Sarbatoarea, care va incepe peste cateva zile, marcheaza ziua unui sfant venerat in Peru, in care, dupa traditie, se mananca şi carne de pisica. (ProTV)

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...