Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ponta: ANSVSA este una dintre armatele importante ale ţării

Autor: Meat MIlkmiercuri, 4 iunie, 2014

(Agerpres) Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) este una dintre armatele importante ale ţării, ţinând cont că 20 de milioane de români beneficiază de pe urma activităţii acestei instituţii, a declarat marţi premierul Victor Ponta.

‘ANSVSA este una dintre armatele importante ale ţării, la fel la nivel european, pentru că cei pe care trebuie să îi protejaţi sunt practic toţi locuitorii acestei ţări. (…) 20 de milioane de beneficiari ai activităţii dumneavoastră, 20 de milioane de consumatori sunt un argument pentru importanţa activităţii pe care o desfăşuraţi’, a afirmat Ponta, la Palatul Parlamentului, la aniversarea a 10 ani de la înfiinţarea ANSVSA.

Prim-ministrul a felicitat conducerea instituţiei pentru modul în care a reuşit să depăşească momentele de criză, în special pe cele care au vizat siguranţa alimentară.

‘Am trecut împreună deja în ultimii ani prin mai multe crize şi cred că acolo unde există alimente, unde există producţie este imposibil să nu ai şi situaţii de criză. Vreau să vă felicit pentru că am trecut cu bine împreună – ANSVSA, Ministerul Agriculturii, Guvernul – şi am pornit de la un principiu pe care l-am încurajat întotdeauna: cea mai mare greşeală e să ascunzi când ai o problemă. Singura soluţie bună e să iei măsuri radicale, să spui adevărul, să comunici, pentru că încrederea se pierde foarte uşor şi se recâştigă foarte greu. Strategia de acţiune şi de comunicare a ANSVSA a fost corectă’, a susţinut premierul.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...