Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Popa isi pune mana dreapta la conducerea avicola brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ioan Popa, proprietarul producatorilor de carne de pasare Transavia din Alba Iulia si Avicola Brasov, l-a numit in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Avicola Brasov pe Simion Ovidiu Oprita, directorul general adjunct al Transavia, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti de reprezentantii Avicola Brasov (AVLE).

Din consiliul de administratie al Avicola Brasov, companie cu afaceri de 20 mil. euro in 2008, fac parte si Angela Stanciu, directorul economic al Transavia, si Gheorghe Opris, seful compartimentului energetic al Transavia.

Popa a renuntat in luna martie a acestui an la functiile de presedinte si director general al Avicola Brasov, motivand ca a luat aceasta decizie deoarece era tracasat de speculatorii de la Bursa si de CNVM.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...