Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Popa isi pune mana dreapta la conducerea avicola brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ioan Popa, proprietarul producatorilor de carne de pasare Transavia din Alba Iulia si Avicola Brasov, l-a numit in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Avicola Brasov pe Simion Ovidiu Oprita, directorul general adjunct al Transavia, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti de reprezentantii Avicola Brasov (AVLE).

Din consiliul de administratie al Avicola Brasov, companie cu afaceri de 20 mil. euro in 2008, fac parte si Angela Stanciu, directorul economic al Transavia, si Gheorghe Opris, seful compartimentului energetic al Transavia.

Popa a renuntat in luna martie a acestui an la functiile de presedinte si director general al Avicola Brasov, motivand ca a luat aceasta decizie deoarece era tracasat de speculatorii de la Bursa si de CNVM.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...