Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Popa isi pune mana dreapta la conducerea avicola brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ioan Popa, proprietarul producatorilor de carne de pasare Transavia din Alba Iulia si Avicola Brasov, l-a numit in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Avicola Brasov pe Simion Ovidiu Oprita, directorul general adjunct al Transavia, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti de reprezentantii Avicola Brasov (AVLE).

Din consiliul de administratie al Avicola Brasov, companie cu afaceri de 20 mil. euro in 2008, fac parte si Angela Stanciu, directorul economic al Transavia, si Gheorghe Opris, seful compartimentului energetic al Transavia.

Popa a renuntat in luna martie a acestui an la functiile de presedinte si director general al Avicola Brasov, motivand ca a luat aceasta decizie deoarece era tracasat de speculatorii de la Bursa si de CNVM.

Piata irlandeza de carne de vita, sub amenintarea Brexit-ului
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Prezent la Consiliul Miniștrilor Agriculturii de la Bruxelles, și referindu-se la Brexit, Michael Creed, ministrul irlandez al Agriculturii, a spus:   "Reuniunea Consiliului miniștrilor agriculturii a fost o oportunitate importantă pentru a sublinia Consiliului, Comisiei și colegilor mei miniștrii impactul unui Brexit fără...

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...