Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Popa isi pune mana dreapta la conducerea avicola brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ioan Popa, proprietarul producatorilor de carne de pasare Transavia din Alba Iulia si Avicola Brasov, l-a numit in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Avicola Brasov pe Simion Ovidiu Oprita, directorul general adjunct al Transavia, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti de reprezentantii Avicola Brasov (AVLE).

Din consiliul de administratie al Avicola Brasov, companie cu afaceri de 20 mil. euro in 2008, fac parte si Angela Stanciu, directorul economic al Transavia, si Gheorghe Opris, seful compartimentului energetic al Transavia.

Popa a renuntat in luna martie a acestui an la functiile de presedinte si director general al Avicola Brasov, motivand ca a luat aceasta decizie deoarece era tracasat de speculatorii de la Bursa si de CNVM.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...