Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Populatie de pesti moarta intr-o balta privata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Antena satelor, sute de pesti morti au fost gasiti marti plutind deasupra apei, intr-o balta privata din comuna Parscoveni, unde ploile din cursul noptii ar fi putut aduce substante chimice periculoase.

Administratorul baltii, Dorin Matei, a declarat ca nu stie ce s-a intamplat si care este cauza mortii pestilor, motiv pentru care a chemat specialisti de la Protectia Mediului si Directia Sanitar-Veterinara pentru a preleva probe de apa.

Cantitatea de peste mort este de aproximativ 200 de kilograme, balta fiind populata recent de administrator cu circa 500 kilograme de peste din speciile caras, fitofag si novac.

La Parscoveni s-au deplasat si reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.
Purtatorul de cuvant al ISU Olt, Alin Basasteanu, a precizat ca pestele mort a fost adunat de angajati ai firmei care administreaza luciul de apa respectiv si in cateva zile vor sosi si rezultatele de la analize.

„Dupa rezultatele analizelor la probele recoltate din balta de specialisti se va stabili daca a fost vorba de poluare sau daca pestii au murit din cauze naturale, cum ar fi lipsa oxigenului”, a afirmat Basasteanu.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...