Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Populatie de pesti moarta intr-o balta privata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Antena satelor, sute de pesti morti au fost gasiti marti plutind deasupra apei, intr-o balta privata din comuna Parscoveni, unde ploile din cursul noptii ar fi putut aduce substante chimice periculoase.

Administratorul baltii, Dorin Matei, a declarat ca nu stie ce s-a intamplat si care este cauza mortii pestilor, motiv pentru care a chemat specialisti de la Protectia Mediului si Directia Sanitar-Veterinara pentru a preleva probe de apa.

Cantitatea de peste mort este de aproximativ 200 de kilograme, balta fiind populata recent de administrator cu circa 500 kilograme de peste din speciile caras, fitofag si novac.

La Parscoveni s-au deplasat si reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.
Purtatorul de cuvant al ISU Olt, Alin Basasteanu, a precizat ca pestele mort a fost adunat de angajati ai firmei care administreaza luciul de apa respectiv si in cateva zile vor sosi si rezultatele de la analize.

„Dupa rezultatele analizelor la probele recoltate din balta de specialisti se va stabili daca a fost vorba de poluare sau daca pestii au murit din cauze naturale, cum ar fi lipsa oxigenului”, a afirmat Basasteanu.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...