Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Porcii sunt capabili de stari emotionale complexe

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Porcii sunt la fel de capabili ca si oamenii sa simta optimism sau pesimism, in functie de mediul inconjurator, conform unui studiu realizat de o echipa de experti britanici de la Universitatea pentru Agricultura, Alimentatie si Dezvoltare Rurala din Newcastle, citat de ziarul Cancan.

Potrivit cercetatorilor, porcii care traiesc in conditii „luxoase” sunt mai predispusi sa reactioneze pozitiv la o schimbare sau la o noua experienta. Porcii au fost invatati sa asocieze o nota de tambal cu o „recompensa”, un mar, si un dispozitiv de antrenare a cainilor cu ceva neplacut, in acest caz, fosnetul unei pungi de plastic. Totodata, animalele au fost plasate in diferite medii, unii in spatii de mari dimensiuni, unde aveau jucarii la dispozitie, iar altii in medii plictisitoare, cu o singura jucarie non-interactiva.

Ulterior, porcii au fost supusi unor zgomote ambigue, in vreme ce specialistii au studiat reactiile lor. Studiul a fost facut in speranta ca oamenii vor avea un impact asupra conditiilor in care sunt tinute animalele.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...