Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Porcul se razbuna cu arma alba

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit cotidianului National, un barbat din Calimanesti a murit, marti, ucis de porcul pe care voia sa il sacrifice, dupa ce animalul a lovit mana in care proprietarul avea cutitul, iar lama acestuia s-a infipt in gatul barbatului.

Conform reprezentantilor Politiei Valcea, tragedia a avut loc in cartierul Jiblea, in prezenta mai multor vecini ai barbatului, chemati de acesta pentru a-l ajuta sa taie porcul.

In timp ce oamenii se pregateau sa sacrifice animalul, acesta a lovit cu piciorul mana in care barbatul tinea cutitul, iar lama s-a infipt in gatul stapanului, care a murit pe loc, intr-o balta de sange.
A fost chemata si ambulanta, dar nu s-a mai putut face nimic, medicii constatand decesul, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, subcomisar Eusebiu Predonescu. Victima avea 49 de ani.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...