Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Porcul se razbuna cu arma alba

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit cotidianului National, un barbat din Calimanesti a murit, marti, ucis de porcul pe care voia sa il sacrifice, dupa ce animalul a lovit mana in care proprietarul avea cutitul, iar lama acestuia s-a infipt in gatul barbatului.

Conform reprezentantilor Politiei Valcea, tragedia a avut loc in cartierul Jiblea, in prezenta mai multor vecini ai barbatului, chemati de acesta pentru a-l ajuta sa taie porcul.

In timp ce oamenii se pregateau sa sacrifice animalul, acesta a lovit cu piciorul mana in care barbatul tinea cutitul, iar lama s-a infipt in gatul stapanului, care a murit pe loc, intr-o balta de sange.
A fost chemata si ambulanta, dar nu s-a mai putut face nimic, medicii constatand decesul, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, subcomisar Eusebiu Predonescu. Victima avea 49 de ani.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...