Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Porcul se razbuna cu arma alba

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit cotidianului National, un barbat din Calimanesti a murit, marti, ucis de porcul pe care voia sa il sacrifice, dupa ce animalul a lovit mana in care proprietarul avea cutitul, iar lama acestuia s-a infipt in gatul barbatului.

Conform reprezentantilor Politiei Valcea, tragedia a avut loc in cartierul Jiblea, in prezenta mai multor vecini ai barbatului, chemati de acesta pentru a-l ajuta sa taie porcul.

In timp ce oamenii se pregateau sa sacrifice animalul, acesta a lovit cu piciorul mana in care barbatul tinea cutitul, iar lama s-a infipt in gatul stapanului, care a murit pe loc, intr-o balta de sange.
A fost chemata si ambulanta, dar nu s-a mai putut face nimic, medicii constatand decesul, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, subcomisar Eusebiu Predonescu. Victima avea 49 de ani.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...