Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Porkshop 2011 si-a desemnat castigatorul: porcul romanesc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La finalul saptamanii trecute, la Clubul Taranului Roman din Capitala a avut loc cea de-a VI-a editie a manifestarii Porkshop, derulata sub titulatura „100 % romanesc”. Evenimentul a fost organizat de Angst, Simthfield si agentia infoALIMENT.

In preambulul serii, in prezenta a peste 200 de participanti, Sorin Minea, director general Angst si Alex Jurconi, director de afaceri al McGuire Woods, pe parcursul unui dialog relaxat si vesel, au analizat starea de fapt a industriei carnii din Romania, atat din perspectiva producatorilor, cat si din aceea a procesatorilor, cazand de acord asupra faptului ca, mind pe investitii bine plasate, porcul romanesc nu poate fi decat castigator in competitia de pe piata nationala si comunitara.

Dupa dialogul celor doi, a urmat o adevarata sarbatoare a industriei de procesare a carnii, sarbatoare dinc adrul careia nu a lisit momentul pomenii porcului.

Mentionam ca parteneri ai manifestarii au fost Marel, Aldis, Supremia, Rompan, Domeniile Dealu Mare si Carrefour.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...