Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Porkshop 2011 si-a desemnat castigatorul: porcul romanesc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La finalul saptamanii trecute, la Clubul Taranului Roman din Capitala a avut loc cea de-a VI-a editie a manifestarii Porkshop, derulata sub titulatura „100 % romanesc”. Evenimentul a fost organizat de Angst, Simthfield si agentia infoALIMENT.

In preambulul serii, in prezenta a peste 200 de participanti, Sorin Minea, director general Angst si Alex Jurconi, director de afaceri al McGuire Woods, pe parcursul unui dialog relaxat si vesel, au analizat starea de fapt a industriei carnii din Romania, atat din perspectiva producatorilor, cat si din aceea a procesatorilor, cazand de acord asupra faptului ca, mind pe investitii bine plasate, porcul romanesc nu poate fi decat castigator in competitia de pe piata nationala si comunitara.

Dupa dialogul celor doi, a urmat o adevarata sarbatoare a industriei de procesare a carnii, sarbatoare dinc adrul careia nu a lisit momentul pomenii porcului.

Mentionam ca parteneri ai manifestarii au fost Marel, Aldis, Supremia, Rompan, Domeniile Dealu Mare si Carrefour.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...