Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Porkshop 2011 si-a desemnat castigatorul: porcul romanesc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La finalul saptamanii trecute, la Clubul Taranului Roman din Capitala a avut loc cea de-a VI-a editie a manifestarii Porkshop, derulata sub titulatura „100 % romanesc”. Evenimentul a fost organizat de Angst, Simthfield si agentia infoALIMENT.

In preambulul serii, in prezenta a peste 200 de participanti, Sorin Minea, director general Angst si Alex Jurconi, director de afaceri al McGuire Woods, pe parcursul unui dialog relaxat si vesel, au analizat starea de fapt a industriei carnii din Romania, atat din perspectiva producatorilor, cat si din aceea a procesatorilor, cazand de acord asupra faptului ca, mind pe investitii bine plasate, porcul romanesc nu poate fi decat castigator in competitia de pe piata nationala si comunitara.

Dupa dialogul celor doi, a urmat o adevarata sarbatoare a industriei de procesare a carnii, sarbatoare dinc adrul careia nu a lisit momentul pomenii porcului.

Mentionam ca parteneri ai manifestarii au fost Marel, Aldis, Supremia, Rompan, Domeniile Dealu Mare si Carrefour.

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...