Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Portal pentru tranzacții cu terenuri agricole inaugurat de MADR

Autor: Meat MIlkmiercuri, 23 aprilie, 2014

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a făcut public portalul online unde vor fi centralizate anunţurile de comercializare a terenurilor agricole. Noul site este deja disponibil pentru a fi consultat, beneficiind de o trimitere directă din site-ul instituţiei: www.madr.ro.

Deocamdată nu există anunţuri postate pe site-ul oficial “de imobiliare”, dar portalul pare uşor de utilizat şi conţine forma adoptată şi promulgată a Legii privind vânzarea şi cumpărarea terenurilor agricole şi forestiere din extravilan.

Tot pe noul portal se găsesc şi normele metodologice ale legii care, însă, nu au fost încă publicate în Monitorul Oficial şi sunt în consultare publică din 11 aprilie 2014.

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...