Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Portofoliul Profi deține 380 de magazine în 180 de orașe

Autor: Maria Demetriadvineri, 11 martie, 2016

Reteaua Profi a crescut la 380 de magazine in 180 de localitati, prin inaugurarea  primei unitati Profi din orasul Motru, Jud. Gorj.

 

Amplasat pe Bd. Trandafirilor, nr. 12 E, magazinul functioneaza in format standard, cu o suprafata totala de 450 mp din care sala de vanzari acopera 313 mp.

 

Prin aceasta noua deschidere, Profi isi mentine ritmul alert de expansiune prin intermediul caruia a ajuns lantul de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania, fiind prezent in toate cele 41 de judete si municipiul Bucuresti.

ESM: Kaufland România a lansat primul card de loialitate
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 18 februarie 2019

Publicația de circulație europeană European Supermarket Magazine anunță că retailerul Kaufland România a lansat primul program de loialitate, care va recompensa clienții fideli cu reduceri substanțiale, puncte de loialitate și alte beneficii.   În viitor, distribuitorul intenționează să introducă promoții personalizate...

Rețeaua Penny Market a încheiat anul 2018 cu 236 de magazine
Autor: meatmilk  /   luni, 7 ianuarie 2019

(Comunicat) Planul ambițios de expansiune al REWE România a continuat și în luna decembrie cu deschiderea a opt magazine Penny Market în șapte județe din România și în capitală. Rețeaua a ajuns astfel la 236 de magazine operaționale în România.   Toate cele 236 de magazine Penny Market, construite sau remodelate în...