Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Portofoliul Profi deține 380 de magazine în 180 de orașe

Autor: Maria Demetriadvineri, 11 martie, 2016

Reteaua Profi a crescut la 380 de magazine in 180 de localitati, prin inaugurarea  primei unitati Profi din orasul Motru, Jud. Gorj.

 

Amplasat pe Bd. Trandafirilor, nr. 12 E, magazinul functioneaza in format standard, cu o suprafata totala de 450 mp din care sala de vanzari acopera 313 mp.

 

Prin aceasta noua deschidere, Profi isi mentine ritmul alert de expansiune prin intermediul caruia a ajuns lantul de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania, fiind prezent in toate cele 41 de judete si municipiul Bucuresti.

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...

1000 de elevi din București vor învăța despre alimentația sănătoasă
Autor: meatmilk  /   miercuri, 7 martie 2018

(Comunicat) Pentru al șaselea an consecutiv, Selgros Cash&Carry România, împreună cu Chef Cezar Munteanu,derulează programul „Sănătatea începe din farfurie”, prin care aduce educația gastronomică în școli și urmărește să promoveze obiceiuri de mâncat sănătoase în rândul copiilor.   Pe 5 martie, Chef Cezar...