Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Porumbei de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

porumbei.eu:
Practica cresterii porumbeilor a luat avant, iar majoritatea tarilor creeaza rase autohtone. Pe langa porumbeii de zbor si decorativi, cresterea porumbeilor de carne s-a dezvoltat simtitor. In spatiul nostru geografic, se cresc si rase indigene, alaturat raselor importante, omologate. Pentru carne, printre cele mai cautate rase, sunt cautate Fiorentino sau Portughezul de Carne.

Porumbelul Fiorentino (gaina) este o rasa de provenienta italiana, veche, de la inceputul secolului optsprezece. A fost obtinut prin incrucisarea porumbelului Leghorn Runt cu Mondemezi. Este un porumbel mare, cu o greutate de 0,8 kg. Arata ca o gaina, foarte inalt, masiv, greu si lat, gatul lung. Este o rasa robusta, cu o productie de carne prolifica si in acelasi timp o rasa decorativa. Porumbelul Portughez de Carne este foarte apreciat datorita productiei constante de carne (0,8 kg). Pieptul este larg si exemplarele sunt folosite pentru productia puilor de consum.

Surprinzator a fost numarul mare al exemplare prezente la expozitia animalelor mici, eveniment organizat la inceputul anului, unde porumbeii au depasit de departe iepurii expusi.

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...