Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Posibilă fraudă de 70 de milioane de euro, cu subvenții plătite pentru bovinele de carne

Autor: Meat MIlkjoi, 14 august, 2014

Potrivit cotidianului Evenimentul zilei, cazul „vacii nebune”, descoperit la Cluj, care a constituit pretextul pentru ca Rusia să impună României embargo pe carnea de bovină, a scos la iveală o realitate halucinantă:

Statul plătește fermierilor subvenții colosale pentru animale care au fost tăiate, comercializate și consumate de mult, dar care în scripte trăiesc.

Ultima inventariere a animalelor a arătat o diferență de 9,5 milioane de animale pentru care s-au plătit subvenții de peste 70 de milioane de euro.

Evenimentul zilei publică în ediția print de azi o amplă anchetă care vizează grave cazuri de corupție cu fonduri europene și fonduri de sprijin acordate crescătorilor de bovine pentru carne. De urmărit!

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...