Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Posibile iesiri ale carrefour din polonia si turcia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In ziua mult-asteptatului plan de redresare al Carrefour, CEO-ul George Plassat s-a rezumat la a reitera prioritatile sale pentru urmatoarea perioada – reducerea costurilor si a datoriilor grupului – si la cateva comentarii legate de posibile miscari strategice in viitor, lasand sa se inteleaga faptul ca un exit din Polonia, Turcia si Indonezia reprezinta o optiune pentru a rezolva o parte din problemele cu care se confrunta compania in acest moment, informeaza magazinprogresiv.ro.

Dupa anuntarea rezultatelor financiare la semestru, George Plassat a vorbit despre revizuirea business-ului Carrefour pe piete precum Polonia, Turcia si Indonezia, unde retelele operate de companie detin pozitii bune in retailul local. Acest lucru ar putea sugera posibilitatea unui exit de pe pietele mentionate, potrivit agentiei de stiri Reuters.

Cel mai recent exit confirmat de reprezentantii companiei este cel din Singapore, piata pe care retailerul opereaza in acest moment doar doua magazine. Exit-ul va fi realizat pana la finalul anului.

La polul opus, Carrefour si-a reconfirmat angajamentul pentru pietele mature ale grupului (incluzand Franta, tara de origine), precum si pentru Brazilia si China – piete emergente cu un potential insemnat de crestere.

„Trebuie sa generam lichiditati si sa reducem costul datoriilor companiei, a declarat George Plassat, citat de Reuters.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...