Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Posibile iesiri ale carrefour din polonia si turcia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In ziua mult-asteptatului plan de redresare al Carrefour, CEO-ul George Plassat s-a rezumat la a reitera prioritatile sale pentru urmatoarea perioada – reducerea costurilor si a datoriilor grupului – si la cateva comentarii legate de posibile miscari strategice in viitor, lasand sa se inteleaga faptul ca un exit din Polonia, Turcia si Indonezia reprezinta o optiune pentru a rezolva o parte din problemele cu care se confrunta compania in acest moment, informeaza magazinprogresiv.ro.

Dupa anuntarea rezultatelor financiare la semestru, George Plassat a vorbit despre revizuirea business-ului Carrefour pe piete precum Polonia, Turcia si Indonezia, unde retelele operate de companie detin pozitii bune in retailul local. Acest lucru ar putea sugera posibilitatea unui exit de pe pietele mentionate, potrivit agentiei de stiri Reuters.

Cel mai recent exit confirmat de reprezentantii companiei este cel din Singapore, piata pe care retailerul opereaza in acest moment doar doua magazine. Exit-ul va fi realizat pana la finalul anului.

La polul opus, Carrefour si-a reconfirmat angajamentul pentru pietele mature ale grupului (incluzand Franta, tara de origine), precum si pentru Brazilia si China – piete emergente cu un potential insemnat de crestere.

„Trebuie sa generam lichiditati si sa reducem costul datoriilor companiei, a declarat George Plassat, citat de Reuters.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...