Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

PPA a ajuns în Japonia!

Autor: Mircea Demeterjoi, 1 noiembrie, 2018

Autoritățile japoneze au identificat prezența virusului pestei porcine africane într-un transport de cârnați introduși în țară de o persoană particulară venită din China, situația fiind confirmată de ministerul nipon al Agriculturii.

 

Citând surse oficiale, cotidianul japonez de circulație națională, Mainichi, a informat că un pachet cu cârnații infestați cu PPA, a fost colectat de la un pasager, cetățean chinez, care sosise în Hokkaido, nordul Japoniei. Testarea genetică la o stație de carantină a detectat boala în eșantioanele produsului.

 

Cârnații erau ambalați în vid și se pare că au fost tratați termic, a afirmat un oficial din cadrul ministerului japonez de resort, nefiind clar, încă, la ce firmă din China fuseseră fabricați.

 

Autoritățile japoneze au anunțat distrugerea produselor, informând că, deocamdată, virusul nu a fost semnalat în țară.

Compania Ion Mos isi reconfirma statutul la IFFA 2019
Autor: Ilie Stoian  /   sâmbătă, 4 mai 2019

Actuala editie a celui mai mare targ dedicat sectorului mondial al carnii, IFFA 2019, care se desfasoara in uriasele spatii expozitionale de la Messe Frankfurt, prilejuieste companiei Ion Mos, dar si celei specializate, Emerson, sa isi reconfirme statutul, in prima linie a calitatii produselor si solutiilor tehnologice, fie ca vorbim despre...

La IFFA 2019, LivingJumbo isi prezinta noile casolete PET-Light
Autor: Ilie Stoian  /   sâmbătă, 4 mai 2019

Prezenta pentru a doua oara la targul IFFA, dedicat industriei mondiale a carnii, compania buzoiana LivingJumbo Industry SA isi propune, in principal, sa isi dezvolte portofoliul de clienti pentru foliile in noua straturi, pe care le produce, in Special prin incheierea de parteneriate cu firme specializate in printing, precum si dezvoltarea liniei...