Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

PPA identificat în hrana pentru porcii din fermele Chinei

Autor: Mircea Demetermiercuri, 14 noiembrie, 2018

Furnizorul de hrană pentru animale din China, Tangrenshen Group, a raportat că prezența PPA a fost detectată într-una din unitățile sale producătoare de formule nutriționale pentru porci.

 

Potrivit Reuters, într-o declaratie făcută la Bursa de Valori din Shenzhen, compania a declarat ca boala a fost gasita in probele de furaje furnizate la filiala sa Bili Meiyingwei Nutrition Feedstuff. Grupul Tangrenshen a achiziționat Bili Meiyingwei de la producătorul belgian de hrană pentru animale INVE Belgium, în 2016.

 

Potrivit declarației oficialilor companiei, furajele contaminate au fost descoperite în timpul inspecțiilor după izbucnirea PPA la o fermă din regiunea Qingyang, situată în provincia de est Anhui. Compania susține că originea bolii a rămas „neclară și că problema este încă în curs de investigare”.

 

Pan Chenjun, analist senior la Rabobank, a declarat: „Cred că toți achizitorii vor fi destul de îngrijorați de cumpărarea hranei pentru animale de la filiale similare și din China. Dacă există o contaminare, este foarte dificil de controlat. ”

 

Acesta este ultimul incident al ASF care a lovit China în ultimele luni. În luna august, 8 000 de porci au fost infectați în regiunea Liaoning din China, guvernul chinez afirmând că virusul a venit prin Kazahstan, Mongolia și Rusia.

 

În aceeași lună, producătorul grupului WH a confirmat apariția unui focar de ASF la compania sa principală, din Zhengzhou, în timp ce în octombrie guvernul chinez a confirmat încă un caz care a lovit Provincia de Sud.

În 2019, C.E. va aviza utilizarea proteinelor din insecte în fermele de porci și de păsări
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 30 martie 2018

Speranțele cresc pentru ca proteinele obținute din insecte să poată fi folosite în formulele de nutriție în fermele de păsări și porci, după ce comisarul european Vytenis Andriukaitis a afirmat în cadrul unui simpozion desfășurat la Universitatea Wageningen, informează revista de specialitate All About Feed.   Mai mult,...

În 2018, Agromar mizează pe afaceri cu cel puțin 25% mai mari
Autor: meatmilk  /   joi, 29 martie 2018

(Comunicat) AGROMAR, unul din jucătorii importanți de pe piața furajelor din România, estimează o creștere a cifrei de afaceri cu cel puțin 25% pentru anul 2018 și o marjă de profitabilitate de circa 10%, în contextul în care, anul trecut, investițiile s-au ridicat la 2 milioane de euro, iar pentru 2018 investițiile programate sunt la...