Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

PPA identificat în hrana pentru porcii din fermele Chinei

Autor: Mircea Demetermiercuri, 14 noiembrie, 2018

Furnizorul de hrană pentru animale din China, Tangrenshen Group, a raportat că prezența PPA a fost detectată într-una din unitățile sale producătoare de formule nutriționale pentru porci.

 

Potrivit Reuters, într-o declaratie făcută la Bursa de Valori din Shenzhen, compania a declarat ca boala a fost gasita in probele de furaje furnizate la filiala sa Bili Meiyingwei Nutrition Feedstuff. Grupul Tangrenshen a achiziționat Bili Meiyingwei de la producătorul belgian de hrană pentru animale INVE Belgium, în 2016.

 

Potrivit declarației oficialilor companiei, furajele contaminate au fost descoperite în timpul inspecțiilor după izbucnirea PPA la o fermă din regiunea Qingyang, situată în provincia de est Anhui. Compania susține că originea bolii a rămas „neclară și că problema este încă în curs de investigare”.

 

Pan Chenjun, analist senior la Rabobank, a declarat: „Cred că toți achizitorii vor fi destul de îngrijorați de cumpărarea hranei pentru animale de la filiale similare și din China. Dacă există o contaminare, este foarte dificil de controlat. ”

 

Acesta este ultimul incident al ASF care a lovit China în ultimele luni. În luna august, 8 000 de porci au fost infectați în regiunea Liaoning din China, guvernul chinez afirmând că virusul a venit prin Kazahstan, Mongolia și Rusia.

 

În aceeași lună, producătorul grupului WH a confirmat apariția unui focar de ASF la compania sa principală, din Zhengzhou, în timp ce în octombrie guvernul chinez a confirmat încă un caz care a lovit Provincia de Sud.

JTP-Finlanda, invită fermierii să-i viziteze standul din cadrul târgului Indagra
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 octombrie 2018

(Comunicat) JPT-Industria este o companie finlandeză, cu peste 30 de ani de experiență în domeniul producerii furajelor. JPT Industria se adresează deopotrivă fermelor mici și mari, produsele lor fiind adaptate fiecărei ferme în parte și datorită modului de livrare în containere etanșeizate, piața țintă a companiei fiind întreaga...

Suplimentarea cu proteine by-pass a dietei bovinelor de lapte
Autor: Nora Marin  /   vineri, 3 august 2018

Îmbunătățirea producției de lapte este un instrument important de creștere a calității vieții, în special pentru persoanele din mediul rural. Cum, în România există numeroase exploatații comerciale de dimensiuni mici sau medii, am găsit util ca, de această dată, să facem referire la recomandările FAO privind îmbunătățirea...