Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

PPA identificat în hrana pentru porcii din fermele Chinei

Autor: Mircea Demetermiercuri, 14 noiembrie, 2018

Furnizorul de hrană pentru animale din China, Tangrenshen Group, a raportat că prezența PPA a fost detectată într-una din unitățile sale producătoare de formule nutriționale pentru porci.

 

Potrivit Reuters, într-o declaratie făcută la Bursa de Valori din Shenzhen, compania a declarat ca boala a fost gasita in probele de furaje furnizate la filiala sa Bili Meiyingwei Nutrition Feedstuff. Grupul Tangrenshen a achiziționat Bili Meiyingwei de la producătorul belgian de hrană pentru animale INVE Belgium, în 2016.

 

Potrivit declarației oficialilor companiei, furajele contaminate au fost descoperite în timpul inspecțiilor după izbucnirea PPA la o fermă din regiunea Qingyang, situată în provincia de est Anhui. Compania susține că originea bolii a rămas „neclară și că problema este încă în curs de investigare”.

 

Pan Chenjun, analist senior la Rabobank, a declarat: „Cred că toți achizitorii vor fi destul de îngrijorați de cumpărarea hranei pentru animale de la filiale similare și din China. Dacă există o contaminare, este foarte dificil de controlat. ”

 

Acesta este ultimul incident al ASF care a lovit China în ultimele luni. În luna august, 8 000 de porci au fost infectați în regiunea Liaoning din China, guvernul chinez afirmând că virusul a venit prin Kazahstan, Mongolia și Rusia.

 

În aceeași lună, producătorul grupului WH a confirmat apariția unui focar de ASF la compania sa principală, din Zhengzhou, în timp ce în octombrie guvernul chinez a confirmat încă un caz care a lovit Provincia de Sud.

Holland Farming Agro, noul distribuitor Barenbrug în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Barenbrug are plăcerea să anunțe că și-a unit forțele cu Holland Farming Agro ca distribuitor pentru iarbă furajeră și semințe de lucerna în România. Această colaborare reprezintă un pas benefic, care ne oferă șansa de a sta și mai mult la dispoziția fermierilor din România.   Holland Farming Agro este...

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...