Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

PPA identificat în hrana pentru porcii din fermele Chinei

Autor: Mircea Demetermiercuri, 14 noiembrie, 2018

Furnizorul de hrană pentru animale din China, Tangrenshen Group, a raportat că prezența PPA a fost detectată într-una din unitățile sale producătoare de formule nutriționale pentru porci.

 

Potrivit Reuters, într-o declaratie făcută la Bursa de Valori din Shenzhen, compania a declarat ca boala a fost gasita in probele de furaje furnizate la filiala sa Bili Meiyingwei Nutrition Feedstuff. Grupul Tangrenshen a achiziționat Bili Meiyingwei de la producătorul belgian de hrană pentru animale INVE Belgium, în 2016.

 

Potrivit declarației oficialilor companiei, furajele contaminate au fost descoperite în timpul inspecțiilor după izbucnirea PPA la o fermă din regiunea Qingyang, situată în provincia de est Anhui. Compania susține că originea bolii a rămas „neclară și că problema este încă în curs de investigare”.

 

Pan Chenjun, analist senior la Rabobank, a declarat: „Cred că toți achizitorii vor fi destul de îngrijorați de cumpărarea hranei pentru animale de la filiale similare și din China. Dacă există o contaminare, este foarte dificil de controlat. ”

 

Acesta este ultimul incident al ASF care a lovit China în ultimele luni. În luna august, 8 000 de porci au fost infectați în regiunea Liaoning din China, guvernul chinez afirmând că virusul a venit prin Kazahstan, Mongolia și Rusia.

 

În aceeași lună, producătorul grupului WH a confirmat apariția unui focar de ASF la compania sa principală, din Zhengzhou, în timp ce în octombrie guvernul chinez a confirmat încă un caz care a lovit Provincia de Sud.

Nutriția păsărilor și reducerea nivelului de antibiotice
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 25 ianuarie 2019

Asistăm din plin la declanșarea unei noi ere, în care crescătorii de animale se deplasează la un sistem de producție cu antibiotice limitate, spre unul fără antibiotice. Pentru producătorii de carne de pasăre acest lucru înseamnă căutarea unor alternative sigure, naturale și dovedite pentru efectivele lor. Tocmai de aceea, vă...

JTP-Finlanda, invită fermierii să-i viziteze standul din cadrul târgului Indagra
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 octombrie 2018

(Comunicat) JPT-Industria este o companie finlandeză, cu peste 30 de ani de experiență în domeniul producerii furajelor. JPT Industria se adresează deopotrivă fermelor mici și mari, produsele lor fiind adaptate fiecărei ferme în parte și datorită modului de livrare în containere etanșeizate, piața țintă a companiei fiind întreaga...