Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prahova: peste o tona de carne alterata, confiscata dintr-un magazin

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Peste o tona de carne de porc si de vita alterata a fost descoperita de lucratori ai Serviciului de Investigare a Fraudelor si inspectori din cadrul Directiei Sanitar-Veterinare Prahova intr-un magazin din incinta Halelor Centrale Ploiesti.

Produsele care urmau sa fie comercializate prezentau semne de alterare atat la suprafata, cat si in profunzime. Cele 1.400 de kilograme de carne cu termenul de valabilitate depasit au fost confiscate si denaturate chimic, societatea fiind sanctionata contraventional cu o amenda in valoare de 45.000 de lei.

De asemenea, cu ocazia verificarilor efectuate la o alta societate, s-a constatat faptul ca se comercializau 62,5 de kilograme de peste fara sa existe documente de provenienta. Si in acest caz, produsele in cauza au fost confiscate si denaturate, societatea fiind sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 6.000 de lei.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...