Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Prahova: peste o tona de carne alterata, confiscata dintr-un magazin

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Peste o tona de carne de porc si de vita alterata a fost descoperita de lucratori ai Serviciului de Investigare a Fraudelor si inspectori din cadrul Directiei Sanitar-Veterinare Prahova intr-un magazin din incinta Halelor Centrale Ploiesti.

Produsele care urmau sa fie comercializate prezentau semne de alterare atat la suprafata, cat si in profunzime. Cele 1.400 de kilograme de carne cu termenul de valabilitate depasit au fost confiscate si denaturate chimic, societatea fiind sanctionata contraventional cu o amenda in valoare de 45.000 de lei.

De asemenea, cu ocazia verificarilor efectuate la o alta societate, s-a constatat faptul ca se comercializau 62,5 de kilograme de peste fara sa existe documente de provenienta. Si in acest caz, produsele in cauza au fost confiscate si denaturate, societatea fiind sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 6.000 de lei.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...