Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prahova: peste o tona de carne alterata, confiscata dintr-un magazin

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Peste o tona de carne de porc si de vita alterata a fost descoperita de lucratori ai Serviciului de Investigare a Fraudelor si inspectori din cadrul Directiei Sanitar-Veterinare Prahova intr-un magazin din incinta Halelor Centrale Ploiesti.

Produsele care urmau sa fie comercializate prezentau semne de alterare atat la suprafata, cat si in profunzime. Cele 1.400 de kilograme de carne cu termenul de valabilitate depasit au fost confiscate si denaturate chimic, societatea fiind sanctionata contraventional cu o amenda in valoare de 45.000 de lei.

De asemenea, cu ocazia verificarilor efectuate la o alta societate, s-a constatat faptul ca se comercializau 62,5 de kilograme de peste fara sa existe documente de provenienta. Si in acest caz, produsele in cauza au fost confiscate si denaturate, societatea fiind sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 6.000 de lei.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...