Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prefectul judetului iasi a vizitat doua fabrici ale grupului kosarom

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Impresionat de felul in care se deruleaza lantul productiv din cadrul grupului de firme Kosarom, Prefectul judetului Iasi, Dragomir Tomaseschi, a vizitat recent sediile acestei companii din Pascani si Targu Frumos, informeaza cotidianul Realitatea Satelor.

Programul Prefectului urmareste desfasurarea productiei in sectorul zootehnic, in cadrul proiectului Ieseni pentru ieseni.

Conducatorul executiv al judetului a apreciat respectarea stricta a normelor de igiena si produsele care sunt fabricate in limitele respectarii sanatatii consumatorului.

Pentru toate acestea, Prefectul l-a felicitat public pe fondatorul grupului de firme Kosarom, Neculai Apostol, cel din urma raspunzand cu o pledoarie pentru sustinerea investitiilor, pe care guvernantii o neglijeaza. Totodata, Apostol a subliniat neimplicarea programelor guvernamentale in sectorul zootehnic si in productia alimentara de origine animala. (TS)

Evoluția PPA în UE a fost analizată la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, a participat în perioada 10 – 11 iulie, la grupul de lucru al șefilor serviciilor veterinare din Uniunea Europeană, care s-a desfășurat la Bruxelles.   O temă importantă pe agenda întâlnirii a fost cea a evoluției Pestei Porcine Africane (PPA) pe continentul european....

INSSE: Laptele colectat și producția de lactate în luna mai 2018 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 18,3% faţă de luna aprilie 2018 și cu 7,5% faţă de luna mai 2017.   Cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de...