Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prefectul judetului iasi a vizitat doua fabrici ale grupului kosarom

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Impresionat de felul in care se deruleaza lantul productiv din cadrul grupului de firme Kosarom, Prefectul judetului Iasi, Dragomir Tomaseschi, a vizitat recent sediile acestei companii din Pascani si Targu Frumos, informeaza cotidianul Realitatea Satelor.

Programul Prefectului urmareste desfasurarea productiei in sectorul zootehnic, in cadrul proiectului Ieseni pentru ieseni.

Conducatorul executiv al judetului a apreciat respectarea stricta a normelor de igiena si produsele care sunt fabricate in limitele respectarii sanatatii consumatorului.

Pentru toate acestea, Prefectul l-a felicitat public pe fondatorul grupului de firme Kosarom, Neculai Apostol, cel din urma raspunzand cu o pledoarie pentru sustinerea investitiilor, pe care guvernantii o neglijeaza. Totodata, Apostol a subliniat neimplicarea programelor guvernamentale in sectorul zootehnic si in productia alimentara de origine animala. (TS)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...