Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prefectul judetului iasi a vizitat doua fabrici ale grupului kosarom

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Impresionat de felul in care se deruleaza lantul productiv din cadrul grupului de firme Kosarom, Prefectul judetului Iasi, Dragomir Tomaseschi, a vizitat recent sediile acestei companii din Pascani si Targu Frumos, informeaza cotidianul Realitatea Satelor.

Programul Prefectului urmareste desfasurarea productiei in sectorul zootehnic, in cadrul proiectului Ieseni pentru ieseni.

Conducatorul executiv al judetului a apreciat respectarea stricta a normelor de igiena si produsele care sunt fabricate in limitele respectarii sanatatii consumatorului.

Pentru toate acestea, Prefectul l-a felicitat public pe fondatorul grupului de firme Kosarom, Neculai Apostol, cel din urma raspunzand cu o pledoarie pentru sustinerea investitiilor, pe care guvernantii o neglijeaza. Totodata, Apostol a subliniat neimplicarea programelor guvernamentale in sectorul zootehnic si in productia alimentara de origine animala. (TS)

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...