Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prefectul judetului iasi a vizitat doua fabrici ale grupului kosarom

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Impresionat de felul in care se deruleaza lantul productiv din cadrul grupului de firme Kosarom, Prefectul judetului Iasi, Dragomir Tomaseschi, a vizitat recent sediile acestei companii din Pascani si Targu Frumos, informeaza cotidianul Realitatea Satelor.

Programul Prefectului urmareste desfasurarea productiei in sectorul zootehnic, in cadrul proiectului Ieseni pentru ieseni.

Conducatorul executiv al judetului a apreciat respectarea stricta a normelor de igiena si produsele care sunt fabricate in limitele respectarii sanatatii consumatorului.

Pentru toate acestea, Prefectul l-a felicitat public pe fondatorul grupului de firme Kosarom, Neculai Apostol, cel din urma raspunzand cu o pledoarie pentru sustinerea investitiilor, pe care guvernantii o neglijeaza. Totodata, Apostol a subliniat neimplicarea programelor guvernamentale in sectorul zootehnic si in productia alimentara de origine animala. (TS)

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...