Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prefera a extins gama Capricii și Delicii

Autor: Ilie Stoianvineri, 11 octombrie, 2013

Capricii si Delicii, noua linie premium lansata recent de Prefera Foods, cuprinde o gama variata de pate-uri, de rata, gasca, curcan, pui si porc, ce se diferentiaza prin cel mai ridicat continut de ficat din categorie (45%).

Pe langa pate-uri, gama include in prezent si dulceturi BIO, sosuri, pasta de ardei, produse din carne sau mancaruri gata preparate, promovand astfel gusturile rafinate si confortul unei mese rapide, satioase, savuroase, noteaza Modern Buyer. Indiferent de momentul zilei, gama variata de produse aduce un plus de savoare oricarui meniu, transformand fiecare masa intr-o experienta culinara.

Portofoliul Prefera Foods mai cuprinde brandurile: Camara cu bucate (dulceturi ecologice, zacusca si tocana de legume, pasta de tomate, conserve carne porc in suc propriu), Meniu (pate pui, porc si vegetal, conserve carne porc, pui si vita, mancaruri gatite si ciorbe, pasta de peste, bulion si pasta de tomate) si Rodna. (Mai multe, pe www.modernbuyer.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...