Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Prefera Foods lansează ”Capricii și Delicii”

Autor: Ilie Stoianmarți, 27 august, 2013

Dupa gustarile hranitoare “Meniu”, Prefera isi extinde portofoliul prin brandul premium Capricii si Delicii. Pate-urile de rata, gasca, curcan, pui si porc din gama Capricii si Delicii se diferentiaza prin cel mai ridicat continut de ficat din categorie (45%), iar promisiunea brandului este: savoare si rasfat culinar.
“Mai mult sau mai putin pretentiosi in privinta mancarii, fiecare dintre noi este, din cand in cand, un pic gurmand. Iar asta inseamna mai mult decat pofta de ceva bun. Inseamna rasfatul unei gustari “mai altfel”. Fie ca ne pregatim pentru provocarile unei zile noi, fie ca am incheiat o saptamana agitata, avem nevoie de un mic stimul sau de o recompensa culinara. Pentru toate aceste momente, Prefera lanseaza gama premium Capricii si Delicii”, se arata in comunicatul companiei, informează Magazinul Progresiv.
Forma de ambalare a noilor produse este conserva cu easy open de 145g.
Capricii si Delicii promoveaza rasfatul si confortul unei mese speciale si satioase. Compania isi propune sa asigure aceeasi placere culinara deosebita si prin gama de mancaruri gata preparate, produsele de carne, sosurile pasta si dulceturile bio pe care urmeaza sa le lanseze pe piata. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...