Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Premiu de design pentru scandia food

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit piata.ro, actiunea de rebranding a Grupului Scandia Food, realizat de compania de consultanta de brand si design Seed Consultants, partener exclusiv al Landor Associates in Romania, a fost premiata in cadrul competitiei internationale American Design Awards.

In competitia la care au fost inscrise 1.500 de lucrari din intreaga lume, Seed Consultants a ocupat Locul 3 la sectiunea Logo Design. Criteriile care au stat la baza jurizarii au fost creativitatea si eficienta in a comunica consumatorilor vizati, mesajul dorit.

Programul de rebranding al Scandia Food a fost desfasurat in 2010 de echipa Seed & Landor, fiind unul dintre cele mai complexe procese de rebranding corporatist din Romania. Noua identitate vizuala Scandia Food reda esenta brandului Viata plina de savoare.

American Design Awards (ADA) este una dintre cele mai renumite competitii de design, si cel mai cunoscut concurs independent de design.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...