Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Premiu de design pentru scandia food

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit piata.ro, actiunea de rebranding a Grupului Scandia Food, realizat de compania de consultanta de brand si design Seed Consultants, partener exclusiv al Landor Associates in Romania, a fost premiata in cadrul competitiei internationale American Design Awards.

In competitia la care au fost inscrise 1.500 de lucrari din intreaga lume, Seed Consultants a ocupat Locul 3 la sectiunea Logo Design. Criteriile care au stat la baza jurizarii au fost creativitatea si eficienta in a comunica consumatorilor vizati, mesajul dorit.

Programul de rebranding al Scandia Food a fost desfasurat in 2010 de echipa Seed & Landor, fiind unul dintre cele mai complexe procese de rebranding corporatist din Romania. Noua identitate vizuala Scandia Food reda esenta brandului Viata plina de savoare.

American Design Awards (ADA) este una dintre cele mai renumite competitii de design, si cel mai cunoscut concurs independent de design.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...