Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Premiu de design pentru scandia food

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit piata.ro, actiunea de rebranding a Grupului Scandia Food, realizat de compania de consultanta de brand si design Seed Consultants, partener exclusiv al Landor Associates in Romania, a fost premiata in cadrul competitiei internationale American Design Awards.

In competitia la care au fost inscrise 1.500 de lucrari din intreaga lume, Seed Consultants a ocupat Locul 3 la sectiunea Logo Design. Criteriile care au stat la baza jurizarii au fost creativitatea si eficienta in a comunica consumatorilor vizati, mesajul dorit.

Programul de rebranding al Scandia Food a fost desfasurat in 2010 de echipa Seed & Landor, fiind unul dintre cele mai complexe procese de rebranding corporatist din Romania. Noua identitate vizuala Scandia Food reda esenta brandului Viata plina de savoare.

American Design Awards (ADA) este una dintre cele mai renumite competitii de design, si cel mai cunoscut concurs independent de design.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...