Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Premiu european pentru Transavia

Autor: Meat MIlkvineri, 15 noiembrie, 2013

Compania Transavia a obținut recent, la seminarul Aviagen pentru Europa Centrala si de Est, o importantă recunoaștere a activitații sale de creștere a păsărilor. Seminarul a avut loc la Budapesta și a reunit mai mulți specialiști și companii avicole din Europa.

Premiul obținut de Transavia este pentru cel mai bun lot de părinți de reproducție, în anul 2012, din punct de vedere al numărului de ouă obținute pe găină transferată, ouă incubabile pe găină transferată și pui pe găină transferată.

Transavia a fost selecționată dintre mai multe companii din tari precum Marea Britanie, Cehia, Slovacia, Croația, Slovenia, Serbia, Bosnia, Azerbaijan, Kazakhstan, România, Georgia, Armenia, Uzbekistan, Moldova, Bulgaria, Ucraina, Letonia, Estonia, Lituania și Ungaria pentru a primi această distincție care certifică standardele de performanță în creșterea păsărilor.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...