Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Premiul irlandez pentru gestionare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit foodanddrinks.business.com, Elaine Willis (29 de ani), unul dintre senior-managerii companiei Linden Foods, a fost numita Directorul Economic al anului 2011, in cadrul festivitatii Premiilor pentru Gestionarea Industriei Carnii din Irlanda.

Elaine conduce in prezent compartimentul de inovatii si dezvoltare a afacerilor, al acestei companii de prelucrare a carnii.

Linden Food Group este unul dintre procesatorii britanici, situat in varful ierarhiei produselor din carne de vita si miel. Fabrica are 500 de angajati la exploatatia din Dungannon si o cifra de afaceri anuala de circa 115 milioane lire sterline.

Clientii Linden sunt reprezentati de numeroase societati de catering din Marea Britanie si Irlanda si mari angrosisti, dintre care se evidentiaza Donald Rusell. Elaine Willis considera ca societatea lor a profitat rapid de oportunitatile aparute prin dezvoltarea de noi sortimente si nu se sfieste sa isi arate satisfactia pentru propria contributie avuta in tranzitia economica strategica a grupului Linden Foods, format acum din patru companii: Linden Foods, Slaney Foods, Kettle Irish Foods si Irish Country Meats.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...