Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Premiul irlandez pentru gestionare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit foodanddrinks.business.com, Elaine Willis (29 de ani), unul dintre senior-managerii companiei Linden Foods, a fost numita Directorul Economic al anului 2011, in cadrul festivitatii Premiilor pentru Gestionarea Industriei Carnii din Irlanda.

Elaine conduce in prezent compartimentul de inovatii si dezvoltare a afacerilor, al acestei companii de prelucrare a carnii.

Linden Food Group este unul dintre procesatorii britanici, situat in varful ierarhiei produselor din carne de vita si miel. Fabrica are 500 de angajati la exploatatia din Dungannon si o cifra de afaceri anuala de circa 115 milioane lire sterline.

Clientii Linden sunt reprezentati de numeroase societati de catering din Marea Britanie si Irlanda si mari angrosisti, dintre care se evidentiaza Donald Rusell. Elaine Willis considera ca societatea lor a profitat rapid de oportunitatile aparute prin dezvoltarea de noi sortimente si nu se sfieste sa isi arate satisfactia pentru propria contributie avuta in tranzitia economica strategica a grupului Linden Foods, format acum din patru companii: Linden Foods, Slaney Foods, Kettle Irish Foods si Irish Country Meats.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...