Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Premiul irlandez pentru gestionare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit foodanddrinks.business.com, Elaine Willis (29 de ani), unul dintre senior-managerii companiei Linden Foods, a fost numita Directorul Economic al anului 2011, in cadrul festivitatii Premiilor pentru Gestionarea Industriei Carnii din Irlanda.

Elaine conduce in prezent compartimentul de inovatii si dezvoltare a afacerilor, al acestei companii de prelucrare a carnii.

Linden Food Group este unul dintre procesatorii britanici, situat in varful ierarhiei produselor din carne de vita si miel. Fabrica are 500 de angajati la exploatatia din Dungannon si o cifra de afaceri anuala de circa 115 milioane lire sterline.

Clientii Linden sunt reprezentati de numeroase societati de catering din Marea Britanie si Irlanda si mari angrosisti, dintre care se evidentiaza Donald Rusell. Elaine Willis considera ca societatea lor a profitat rapid de oportunitatile aparute prin dezvoltarea de noi sortimente si nu se sfieste sa isi arate satisfactia pentru propria contributie avuta in tranzitia economica strategica a grupului Linden Foods, format acum din patru companii: Linden Foods, Slaney Foods, Kettle Irish Foods si Irish Country Meats.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...