Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Premium Porc a confirmat participarea la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkluni, 14 martie, 2016

Grupul de firme Premium Porc a confirmat participarea la cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

Despre activitatea de la Premium Porc, reprezentanții companiei afirmă:

”Grupul Premium Porc este un grup de companii infiintat in 2006, cu o experienta vasta in administrarea de productii de porci la scara larga.  Noi producem aprox. 245,000 porci in fiecare an si suntem unul dintre cei mai mari producatori de porci din Romania.

 

Noi producem deasemenea si cereale, le procesam in propriile mori si producem furaje care la randul lor sunt folosite in farmele noastre de porci. Aceast lucru ne ofera  un control mai bun asupra costurilor si compozitia furajelor pentru activitatea noastra de productie. Managerii nostri de proiect sunt responsabiliti pentru construirea si renovarea fermelor de porci, ceea ce ne asigura standarde ridicate si economii.  Toate acestea sunt facute pentru a fi competitivi pe piata integrandu-ne deplin de-a lungul lantului valoric, de la productia de furaj pana la livrarea porcilor la abator.

 

Grupul Premium Porc este alcatuit din 6 companii, sediul administrativ este localizat la Ferma Premium Porc, la 170 km de nord de Bucuresti si 5 km sud de orasul Focsani, in judetul Vrancea. Degaro S.R.L., una din cele 6 companii, include doua ferme, Sibioara si Fantanele, si este localizata la aprox. 210 km est de Bucuresti, in judetul Constanta. Ferma Negreni este  detinuta de catre Premium Construction SRL si este localizata in judetul Olt, la 150 km vest de Bucuresti.”

Detalii despre organizarea evenimentului și înscrieri, pe meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21. (În imagine, un instantaneu al vizitei Ambasadorului Danemarcei, la Premium Porc)

FIC: România nu mai este competitivă ca mediu de afaceri
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat FIC) Cele mai recente rezultate ale indicelui percepției membrilor Consiliului Investitorilor Străini (FIC) despre mediul de afaceri (realizat în septembrie 2018) aduc câteva noutăți legate de piața muncii și de fiscalitate.   În același timp, în rândul membrilor FIC persistă dihotomia dintre așteptările...

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...