Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Premium Porc investește 35 de milioane de euro în extinderea fermelor

Autor: Meat MIlkluni, 3 octombrie, 2016

Grupul Premium Porc, companie cu acţionariat danez, cu un sistem integrat în agrobusiness şi creşterea porcilor, mizează  pe vânzări totale de 53 milioane de euro în acest an, în creştere cu 10% faţă de anul 2015, potrivit reprezentanţilor companiei.

 

Grupul Premium Porc este al doilea cel mai mare pro­du­cător de carne de porc din România, după Smithfield. „În prezent, grupul de companii are în implementare un pro­iect major de investiţii care vizează construcţia unei ferme de scroafe în judeţul Brăila şi renovarea şi construcţia unei fer­me de creştere şi îngrăşare în judeţul Sibiu.

 

Investiţia destinată pro­iectelor de la Sibiu şi Brăila este estimată la circa 35 de milioane de euro, cu desfăşurarea lucrărilor pe o perioadă de aproximativ doi ani“, a declarat pentru ZF Kim Ostergaard, country manager pe România al grupului Premium Porc.

 

Grupul Premium Porc deţine şase ferme de creştere a porcinelor în judeţele Vrancea, Constanţa, Olt, Brăila şi Sibiu şi două fabrici de nutreţuri combinate care produc zilnic 400 tone de furaje folosite pentru hrănirea porcilor. Fermele au o capacitate de 380.000 de porci anual.

Domnul Ioan Ladoși, reales în funcția de Președinte al APCPR
Autor: meatmilk  /   luni, 26 martie 2018

(Comunicat) În data de 22 martie 2018 a avut loc, la „Sergiana Center” Brașov, AdunareaGenerală a Asociației Producătorilor de Carne de Porc din România.   În cadrul Adunării Generale a APCPR au fost prezentate și aprobate materiale  specifice referitoare la activitatea desfășurată în anul 2017: raportul de activitate...

Măsuri dispuse de ANSVSA în zonele afectate de inundaţii
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a transmis instrucţiuni către  Direcţiile Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Judeţene (DSVSA) pentru adoptarea măsurilor de profilaxie generală, profilaxie specifică, de ecarisare şi de sănătate publică, pentru...