Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Premium Porc participă la Conferința Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkjoi, 11 mai, 2017

Unul dintre cei mai performanți producători de carne de porc din România, Premium Porc, va fi prezent la ediția 2017 a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, care se va desfășura în zilele de 26, 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Grupul Premium Porc este un grup de companii infiintat in 2006, cu o experienta vasta in administrarea de productii de porci la scara larga.  Noi producem aprox. 370,000 porci in fiecare an, fiind unul dintre cei mai mari producatori de porci din Romania.

 

Grupul Premium Porc este alcatuit din 6 companii, sediul administrativ este localizat in judetul  Vrancea la Ferma Premium Porc, la 170 km de nord de Bucuresti si 5 km sud de orasul Focsani. Degaro S.R.L., una din cele 6 companii, include doua ferme, Sibioara si Fantanele, si este localizata la aprox. 210 km est de Bucuresti, in judetul Constanta.

 

Ferma Negreni este  detinuta de catre Premium Construction SRL si este localizata in judetul Olt, la 150 km vest de Bucuresti. In decembrie 2015 inca o ferma a fost achizitionata de grup. Localizata in judetul Sibiu, ferma va fi modernizata si la finalizarea renovarilor va avea cea mai mare capacitate de productie de porci la ingrasat dintre fermele din grup.

Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferință.

MADR va susține în continuare producătorii de carne de porc
Autor: meatmilk  /   luni, 20 martie 2017

(Comunicat) Referitor la articolele publicate în mass-media cu privire la condițiile în care s-a asumat realizarea unor programe de susținere a produselor deficitare în balanța comercială, respectiv a programului de susținere a producătorilor de carne de porc din ferme românești, MADR face următoarele precizări:   Analiza...

Holland Dairy House: Romania are potențial de creștere în sectorul laptelui
Autor: meatmilk  /   miercuri, 15 martie 2017

România, alături de țările din Estul Europei, reprezintă o piață interesantă pentru producătorii de lapte olandezi, care ar putea să-și extindă activitatea aici. Contextul este favorabil deoarece, în prezent, Olanda este obligată de UE să își reducă efectivele de vaci de lapte, fapt ce i-a determinat pe producători să se...