Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Premium Porc participă la Conferința Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkjoi, 11 mai, 2017

Unul dintre cei mai performanți producători de carne de porc din România, Premium Porc, va fi prezent la ediția 2017 a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, care se va desfășura în zilele de 26, 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Grupul Premium Porc este un grup de companii infiintat in 2006, cu o experienta vasta in administrarea de productii de porci la scara larga.  Noi producem aprox. 370,000 porci in fiecare an, fiind unul dintre cei mai mari producatori de porci din Romania.

 

Grupul Premium Porc este alcatuit din 6 companii, sediul administrativ este localizat in judetul  Vrancea la Ferma Premium Porc, la 170 km de nord de Bucuresti si 5 km sud de orasul Focsani. Degaro S.R.L., una din cele 6 companii, include doua ferme, Sibioara si Fantanele, si este localizata la aprox. 210 km est de Bucuresti, in judetul Constanta.

 

Ferma Negreni este  detinuta de catre Premium Construction SRL si este localizata in judetul Olt, la 150 km vest de Bucuresti. In decembrie 2015 inca o ferma a fost achizitionata de grup. Localizata in judetul Sibiu, ferma va fi modernizata si la finalizarea renovarilor va avea cea mai mare capacitate de productie de porci la ingrasat dintre fermele din grup.

Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferință.

Holland Dairy House a devenit Partener al Conferinței Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 30 martie 2017

Holland Dairy House a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, evenimentul urmând a se desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La manifestare, specialiști olandezi vor detalia Programul Holland Dairy House, de promovare a tehnologiilor menite să eficientizeze...

APCPR reacționează față de atacurile îndreptate împotriva sectorului de creștere a porcilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 martie 2017

În ziua de 23martie, la București, a avut loc o conferință de presă organizată de APCPR, la eveniment participând domnul Ioan Ladoși-Președinte APCPR, domnul Emil Dumitru-Președinte Pro Agro, Adrian Rădulescu-Președinte al Federației Fermierilor Români, George Scarlat-Vicepreședinte al APCPR și doamna Stanca Tudor-Director Executiv...