Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Premium Porc participă la Conferința Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkjoi, 11 mai, 2017

Unul dintre cei mai performanți producători de carne de porc din România, Premium Porc, va fi prezent la ediția 2017 a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, care se va desfășura în zilele de 26, 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Grupul Premium Porc este un grup de companii infiintat in 2006, cu o experienta vasta in administrarea de productii de porci la scara larga.  Noi producem aprox. 370,000 porci in fiecare an, fiind unul dintre cei mai mari producatori de porci din Romania.

 

Grupul Premium Porc este alcatuit din 6 companii, sediul administrativ este localizat in judetul  Vrancea la Ferma Premium Porc, la 170 km de nord de Bucuresti si 5 km sud de orasul Focsani. Degaro S.R.L., una din cele 6 companii, include doua ferme, Sibioara si Fantanele, si este localizata la aprox. 210 km est de Bucuresti, in judetul Constanta.

 

Ferma Negreni este  detinuta de catre Premium Construction SRL si este localizata in judetul Olt, la 150 km vest de Bucuresti. In decembrie 2015 inca o ferma a fost achizitionata de grup. Localizata in judetul Sibiu, ferma va fi modernizata si la finalizarea renovarilor va avea cea mai mare capacitate de productie de porci la ingrasat dintre fermele din grup.

Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferință.

INSSE: Producția de carne și lapte în 2016 (Infografic)
Autor: meatmilk  /   vineri, 30 iunie 2017

Potrivit INSSE, în  anul  2016  faţǎ  de  anul  2015, producţia  totală de carne de porcine a crescut cu 4,6%. În anul 2016 faţă de anul precedent, greutatea animalelor destinate sacrificării  pentru consum a crescut la bovine, la porcine şi la ovine şi caprine şi a scăzut la păsări.  ...

Puncte critice în creșterea suinelor
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 iunie 2017

Potrivit legislației europene, activitatea din fermele de creștere a suinelor trebuie să se desfășoare strict sum semnul Sistemului de Analiză a Riscului prin Punctele Critice de Control, care este o abordare științifică a procesului de control, în general, și a procesului de autocontrol, în particular. Sistemul este conceput pentru a...