Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Preparate vanatoresti marca elk farm, la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul International Fabrica de Canre, organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 in pavilionul central al Romexpo, va fi gazda standului SC Elk Farm SRL din Harghita.

Firma specializata in procesarea carnii de vanat, dar si a carnii provenita de la animale domestice, SC Elk Farm SRL va expune dar va si comercializa o gama larga de preparate vanatoresti de cea mai buna calitate, produse care respecta cele mai vechi si traditionale retete.

Alaturi de celelalte manifestari, in cadrul Salonului Fabrica de Carne este rezervat un spatiu generos producatorilor traditionali care vor organiza degustari si isi vor vinde produsele.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...