Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Preparate vanatoresti marca elk farm, la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul International Fabrica de Canre, organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 in pavilionul central al Romexpo, va fi gazda standului SC Elk Farm SRL din Harghita.

Firma specializata in procesarea carnii de vanat, dar si a carnii provenita de la animale domestice, SC Elk Farm SRL va expune dar va si comercializa o gama larga de preparate vanatoresti de cea mai buna calitate, produse care respecta cele mai vechi si traditionale retete.

Alaturi de celelalte manifestari, in cadrul Salonului Fabrica de Carne este rezervat un spatiu generos producatorilor traditionali care vor organiza degustari si isi vor vinde produsele.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...