Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Preparate vanatoresti marca elk farm, la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Salonul International Fabrica de Canre, organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 in pavilionul central al Romexpo, va fi gazda standului SC Elk Farm SRL din Harghita.

Firma specializata in procesarea carnii de vanat, dar si a carnii provenita de la animale domestice, SC Elk Farm SRL va expune dar va si comercializa o gama larga de preparate vanatoresti de cea mai buna calitate, produse care respecta cele mai vechi si traditionale retete.

Alaturi de celelalte manifestari, in cadrul Salonului Fabrica de Carne este rezervat un spatiu generos producatorilor traditionali care vor organiza degustari si isi vor vinde produsele.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...