Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Presedintele aiprom: potentialul agricol al romaniei poate fi atins in 20 de ani

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Yves Picquet, presedintele Asociatiei Europene de Protectie a Plantelor din Romania (AIPROM) a declarat, in cadrul „Romanian Agribusiness Forum 2011” ca potentialul agricol al Romaniei poate fi atins in 20 de ani.

In privinta atingerii potentialului agricol de care dispune Romania, este posibil sa se ajunga la aceasta performanta in 20 de ani. In prezent, doar 30% dintre cei care efectueaza activitati in domeniul agriculturii au acces sau contracteaza o finantare in Romania,” a punctat Picquet.

The Diplomat – Bucharest a organizat pe 11 mai prima editie a forumului „Romanian Agribusiness Forum 2011” , o conferinta internationala dedicata prezentarii oportunitatilor de investitii in sectorul agricol din Romania. Evenimentul a fost organizat sub egida Ministerului Agriculturii, cu suportul Federatiei Nationale a Producatorilor Agricoli din Romania si a Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura si impreuna cu partenerii Wolf Theiss, DuPont, Monsanto si Pioneer.

„Romanian AgriBusiness Forum 2011” este o intalnire la cel mai inalt nivel sub forma unui forum interactiv si a reunit peste 130 de factori de decizie implicati in sectorul agricol din Romania, de la autoritati romane, banci si fonduri de investitii interesate sa investeasca in sectorul agricol din Romania, pana la fermieri si mari proprietari de exploatatii agricole, producatori si furnizori de echipamente sau avocati si firme de consultanta. Oficiali din cadrul Guvernului Romaniei precum si a altor autoritati de reglementare in domeniul agricol si asociatii patronale s-au intalnit cu companii private si au dezbatut deschis problemele si oportunitatile oferite de sectorul agricol.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...