Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Presedintele aiprom: potentialul agricol al romaniei poate fi atins in 20 de ani

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Yves Picquet, presedintele Asociatiei Europene de Protectie a Plantelor din Romania (AIPROM) a declarat, in cadrul „Romanian Agribusiness Forum 2011” ca potentialul agricol al Romaniei poate fi atins in 20 de ani.

In privinta atingerii potentialului agricol de care dispune Romania, este posibil sa se ajunga la aceasta performanta in 20 de ani. In prezent, doar 30% dintre cei care efectueaza activitati in domeniul agriculturii au acces sau contracteaza o finantare in Romania,” a punctat Picquet.

The Diplomat – Bucharest a organizat pe 11 mai prima editie a forumului „Romanian Agribusiness Forum 2011” , o conferinta internationala dedicata prezentarii oportunitatilor de investitii in sectorul agricol din Romania. Evenimentul a fost organizat sub egida Ministerului Agriculturii, cu suportul Federatiei Nationale a Producatorilor Agricoli din Romania si a Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura si impreuna cu partenerii Wolf Theiss, DuPont, Monsanto si Pioneer.

„Romanian AgriBusiness Forum 2011” este o intalnire la cel mai inalt nivel sub forma unui forum interactiv si a reunit peste 130 de factori de decizie implicati in sectorul agricol din Romania, de la autoritati romane, banci si fonduri de investitii interesate sa investeasca in sectorul agricol din Romania, pana la fermieri si mari proprietari de exploatatii agricole, producatori si furnizori de echipamente sau avocati si firme de consultanta. Oficiali din cadrul Guvernului Romaniei precum si a altor autoritati de reglementare in domeniul agricol si asociatii patronale s-au intalnit cu companii private si au dezbatut deschis problemele si oportunitatile oferite de sectorul agricol.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...